Вукан Савићевић у Војводини?!

Млади везиста могао би да оде на Карађорђе у потрази за већом минутажом.

Фудбал 17.01.2015 | 14:45
Вукан Савићевић у Војводини?!

Везиста Црвене звезде Вукан Савићевић могао би у зимском прелазном року да појача редове Војводине!

Играч који уз Дарка Лазовића има најдужи стаж у Љутице Богдана је велика жеља управе и тренера Војводине Зорана Џимија Марића који пажљиво прате ситуацију у Црвеној звезди. Наиме, иако је уговором везан за матични клуб, Вукан Савићевић би могао да „пребегне“ на Карађорђе у потрази за бољим статусом и већом минутажом.

Тренер Ненад Лалатовић тренутно на позицији централног везног може да рачуна на Милоша Босанчића, Михаила Ристића, Данијела Аврамовског, Сашу Стојановића, а пред вратима стадиона Рајко Митић је и млади репрезентативац Босне и Херцеговине Раде Крунић... Почетком сезоне Вукан Савићевић је био први избор Ненада Лалатовића, али је већ у октобру пао и други план и већину мечева провео на клупи за резервне играче.

Момак рођен 1994. године већ је обавио разговор са челницима клуба који су му рекли да на њега озбиљно рачунају.
„Рекли су ми да не треба да размишљам о промени средини. А о интересовању Војводине сам сазнао из медија“, рекао је Савићевић.

Сага око преласка Савићевића у Војводину требало би да се оконча врло брзо. Према појединим информацијама Новосађани чак чувају дрес са бројем десет за играча који је цео фудбалски век провео у Црвеној звезди. За сениорски тим црвено-белих је одиграо 33 меча и постигао два гола. Био је прецизан и против Черномореца у Одеси.

Коментари / 0

Оставите коментар