Vukan Savićević u Vojvodini?!

Mladi vezista mogao bi da ode na Karađorđe u potrazi za većom minutažom.

Fudbal 17.01.2015 | 14:45
Vukan Savićević u Vojvodini?!

Vezista Crvene zvezde Vukan Savićević mogao bi u zimskom prelaznom roku da pojača redove Vojvodine!

Igrač koji uz Darka Lazovića ima najduži staž u Ljutice Bogdana je velika želja uprave i trenera Vojvodine Zorana Džimija Marića koji pažljivo prate situaciju u Crvenoj zvezdi. Naime, iako je ugovorom vezan za matični klub, Vukan Savićević bi mogao da „prebegne“ na Karađorđe u potrazi za boljim statusom i većom minutažom.

Trener Nenad Lalatović trenutno na poziciji centralnog veznog može da računa na Miloša Bosančića, Mihaila Ristića, Danijela Avramovskog, Sašu Stojanovića, a pred vratima stadiona Rajko Mitić je i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić... Početkom sezone Vukan Savićević je bio prvi izbor Nenada Lalatovića, ali je već u oktobru pao i drugi plan i većinu mečeva proveo na klupi za rezervne igrače.

Momak rođen 1994. godine već je obavio razgovor sa čelnicima kluba koji su mu rekli da na njega ozbiljno računaju.
„Rekli su mi da ne treba da razmišljam o promeni sredini. A o interesovanju Vojvodine sam saznao iz medija“, rekao je Savićević.

Saga oko prelaska Savićevića u Vojvodinu trebalo bi da se okonča vrlo brzo. Prema pojedinim informacijama Novosađani čak čuvaju dres sa brojem deset za igrača koji je ceo fudbalski vek proveo u Crvenoj zvezdi. Za seniorski tim crveno-belih je odigrao 33 meča i postigao dva gola. Bio je precizan i protiv Černomoreca u Odesi.

Komentari / 0

Ostavite komentar