Видео: Е, тако је то радио Марадона!

Дијего Марадона је један од двојице најбољих фудбалера 20. века, препирке око тога да ли је Пеле испред њега не постоје само у Аргентини, а сада је на видело изашао и један стари снимак који само потврђује његово фудбалско мајсторство.

Фудбал 17.01.2015 | 09:00
Видео: Е, тако је то радио Марадона!

Марадона је са репрезентацијом освојио првенство света 1986. године, играо четири године касније и у финалу, освајао је пехаре са Аргентинос Јуниорсом, вољеном Боком Јуниорс, па са Барселоном, Наполијем... Листа индивидуалних остварења је огромна, а закључује је избор ФИФА за најбољег играча 20. века, у коме су за победнике проглашени Пеле и Марадона, и то Бразилац јер су тако гласали стручњаци, тј. бивши фудбалски асови, а за Марадону највећи део интернет гласача.

Но, ово није прича о остварењима у такмичарским мечевима. Ово је био само један обичан увод о једном необичном фудбалеру, ког су кокаинска зависност и раскалашан живот омели да буде бољи од најбољег. Од себе.

А док није скренуо са стазе успеха, овако је тај чувени Марадона, на врхунцу своје каријере, играо мали фудбал са друштвом, што можете видети у снимку који до сада није био доступан широј јавности:

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мд

17.01.2015 15:07

Пеле је мајстор али Марадона је велемајстор неце се дуго родити Марадона

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОС СТОЈИ

08.04.2016 09:31

Месси је нови Марадона

ОДГОВОРИТЕ