Video: E, tako je to radio Maradona!

Dijego Maradona je jedan od dvojice najboljih fudbalera 20. veka, prepirke oko toga da li je Pele ispred njega ne postoje samo u Argentini, a sada je na videlo izašao i jedan stari snimak koji samo potvrđuje njegovo fudbalsko majstorstvo.

Fudbal 17.01.2015 | 09:00
Video: E, tako je to radio Maradona!

Maradona je sa reprezentacijom osvojio prvenstvo sveta 1986. godine, igrao četiri godine kasnije i u finalu, osvajao je pehare sa Argentinos Juniorsom, voljenom Bokom Juniors, pa sa Barselonom, Napolijem... Lista individualnih ostvarenja je ogromna, a zaključuje je izbor FIFA za najboljeg igrača 20. veka, u kome su za pobednike proglašeni Pele i Maradona, i to Brazilac jer su tako glasali stručnjaci, tj. bivši fudbalski asovi, a za Maradonu najveći deo internet glasača.

No, ovo nije priča o ostvarenjima u takmičarskim mečevima. Ovo je bio samo jedan običan uvod o jednom neobičnom fudbaleru, kog su kokainska zavisnost i raskalašan život omeli da bude bolji od najboljeg. Od sebe.

A dok nije skrenuo sa staze uspeha, ovako je taj čuveni Maradona, na vrhuncu svoje karijere, igrao mali fudbal sa društvom, što možete videti u snimku koji do sada nije bio dostupan široj javnosti:

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Md

17.01.2015 15:07

Pele je majstor ali Maradona je velemajstor nece se dugo roditi Maradona

ODGOVORITE
Name

MILOS STOJI

08.04.2016 09:31

Messi je novi Maradona

ODGOVORITE