Видео: Платили га 34 милиона, а он...!

...не може да погоди празан гол ни са пет метара! Роберто Солдадо, ипак, ужива поверење Маурисија Покетина.

Фудбал 16.01.2015 | 23:20
Видео: Платили га 34 милиона, а он...!

Свака част за две асистенције, али како је могуће да је Роберто Солдадо опет промашио зицер? Вероватно се то питају навијачи Тотенхема, после пласмана Петлова у четврту рунду ФА купа, пошто је тим Маурисија Покетина у поновљеном мечу савладао Барнли са 4:2, иако је има два гола заостатка после само осам минута.

Шпанац јесте радио за тим, о чему сведоче асистенције за први и четврти погодак, међутим обрукао се у ситуацији кад је једну контру уместо поготком завршио ударцем у пречку са само пет метара. Иако је то само допуна колекцији његових промашаја на Вајт Харт Лејну, тренер Маурисио Покетино стаје у његову одбрану.
„Нападач је увек тешко кад не постиже голове, али сам врло задовољан начином на који је Солдадо играо. И он зна да га подржавамо. За мене је најважније да се бори и да покушава да буде најбољи, овога пута му је само гол недостајао. А у фудбалу, кад се трудите сваки дан и дајете најбоље од себе онда ће вам се то кад-тад вратити“, рекао је Покетино.

Питање је само да ли присталице Тотенхема имају стрпљења, с обзиром да је бивши играч Валенсије ове сезоне у свим такмичењима постигао тек четири гола. А плаћен је 34.000.000 евра!

Коментари / 0

Оставите коментар