Video: Platili ga 34 miliona, a on...!

...ne može da pogodi prazan gol ni sa pet metara! Roberto Soldado, ipak, uživa poverenje Maurisija Poketina.

Fudbal 16.01.2015 | 23:20
Video: Platili ga 34 miliona, a on...!

Svaka čast za dve asistencije, ali kako je moguće da je Roberto Soldado opet promašio zicer? Verovatno se to pitaju navijači Totenhema, posle plasmana Petlova u četvrtu rundu FA kupa, pošto je tim Maurisija Poketina u ponovljenom meču savladao Barnli sa 4:2, iako je ima dva gola zaostatka posle samo osam minuta.

Španac jeste radio za tim, o čemu svedoče asistencije za prvi i četvrti pogodak, međutim obrukao se u situaciji kad je jednu kontru umesto pogotkom završio udarcem u prečku sa samo pet metara. Iako je to samo dopuna kolekciji njegovih promašaja na Vajt Hart Lejnu, trener Maurisio Poketino staje u njegovu odbranu.
„Napadač je uvek teško kad ne postiže golove, ali sam vrlo zadovoljan načinom na koji je Soldado igrao. I on zna da ga podržavamo. Za mene je najvažnije da se bori i da pokušava da bude najbolji, ovoga puta mu je samo gol nedostajao. A u fudbalu, kad se trudite svaki dan i dajete najbolje od sebe onda će vam se to kad-tad vratiti“, rekao je Poketino.

Pitanje je samo da li pristalice Totenhema imaju strpljenja, s obzirom da je bivši igrač Valensije ove sezone u svim takmičenjima postigao tek četiri gola. A plaćen je 34.000.000 evra!

Komentari / 0

Ostavite komentar