Боша: Београд размажен! Воли пјеваљке, не и тенисере!

"Не желимо ризик празне дворане у Дејвис купу, због чега смо изабрали да против Хрвата играмо у Краљеву. Следећи пут ће бити неки други град", изјавио селектор тениске репрезентације Србије.

Фудбал 16.01.2015 | 20:40
Боша: Београд размажен! Воли пјеваљке, не и тенисере!

Најбољи тенисери Србије дочекаће Хрватску у првом колу Светске групе Дејвис купа од 6. до 8. марта у Краљеву.

Селектор Богдан Обрадовић истиче да је то одлична одлука, јер Београд није заслужио да тај меч буде одигран у Комбанк арени.

"Београд је размажен и не заслужује нас. Убеђен сам да Арена против Хрвата не би била пуна. Па, кад смо играли финале Дејвис купа било је полупразно. Знам само да разни певачи и певачице пуне Арену, а када је спорт у питању, онда је ситуација другачија. Не желим ризик празне дворане и то је један од разлога због чега смо отишли у унутрашњост Србије. Овог пута је Краљево, следећи пут биће неки други град", изјавио је за "Наше новине" Богдан Обрадовић.

Селектор Дејвис куп тима Србије истиче да не зна прави разлог због којег Београђани не долазе у великом броју да бодре тенисере. Истиче да је можда у питању презасићеност, јер и кошаркаши, рукометаши, одбојкаши и ватерполисти играју у главном граду, или је, можда, разлог нешто друго.

"Нешто дефинитивно није у реду. Шта? Не знам. Не знам ни ко је крив за то, да ли можда економска ситуација и цене карата... Свеједно, ово можда отрезни навијаче. Ово ми личи на ситуацију као када је беба стално сита па је треба мало огладнети", сликовито је објаснио Богдановић.

Он сматра да је хала у Краљеву боља од Комбанк арене.

"У ту халу уложено је пет милиона евра и има боље услове од оних у Арени. И када је безбедност у питању све је у најбољем реду, што потврђују и челници Међународне тениске федерације који су били одушевљени после састанка са представницима полиције и градоначелником Краљева. Косово јесте близу, али нема никакве бојазни од инцидената", завршио је Обрадовић.

Коментари / 0

Оставите коментар