Boša: Beograd razmažen! Voli pjevaljke, ne i tenisere!

"Ne želimo rizik prazne dvorane u Dejvis kupu, zbog čega smo izabrali da protiv Hrvata igramo u Kraljevu. Sledeći put će biti neki drugi grad", izjavio selektor teniske reprezentacije Srbije.

Fudbal 16.01.2015 | 20:40
Boša: Beograd razmažen! Voli pjevaljke, ne i tenisere!

Najbolji teniseri Srbije dočekaće Hrvatsku u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa od 6. do 8. marta u Kraljevu.

Selektor Bogdan Obradović ističe da je to odlična odluka, jer Beograd nije zaslužio da taj meč bude odigran u Kombank areni.

"Beograd je razmažen i ne zaslužuje nas. Ubeđen sam da Arena protiv Hrvata ne bi bila puna. Pa, kad smo igrali finale Dejvis kupa bilo je poluprazno. Znam samo da razni pevači i pevačice pune Arenu, a kada je sport u pitanju, onda je situacija drugačija. Ne želim rizik prazne dvorane i to je jedan od razloga zbog čega smo otišli u unutrašnjost Srbije. Ovog puta je Kraljevo, sledeći put biće neki drugi grad", izjavio je za "Naše novine" Bogdan Obradović.

Selektor Dejvis kup tima Srbije ističe da ne zna pravi razlog zbog kojeg Beograđani ne dolaze u velikom broju da bodre tenisere. Ističe da je možda u pitanju prezasićenost, jer i košarkaši, rukometaši, odbojkaši i vaterpolisti igraju u glavnom gradu, ili je, možda, razlog nešto drugo.

"Nešto definitivno nije u redu. Šta? Ne znam. Ne znam ni ko je kriv za to, da li možda ekonomska situacija i cene karata... Svejedno, ovo možda otrezni navijače. Ovo mi liči na situaciju kao kada je beba stalno sita pa je treba malo ogladneti", slikovito je objasnio Bogdanović.

On smatra da je hala u Kraljevu bolja od Kombank arene.

"U tu halu uloženo je pet miliona evra i ima bolje uslove od onih u Areni. I kada je bezbednost u pitanju sve je u najboljem redu, što potvrđuju i čelnici Međunarodne teniske federacije koji su bili oduševljeni posle sastanka sa predstavnicima policije i gradonačelnikom Kraljeva. Kosovo jeste blizu, ali nema nikakve bojazni od incidenata", završio je Obradović.

Komentari / 0

Ostavite komentar