ИТА: Распала Парма у 1/4-финалу Купа!

Фудбалери Парме успели су да се пласирају у четвртфинале Купа Италије пошто су на свом стадиону успели да савладају Каљари са 2:1, а ток утакмице могао је да оде потпуно у другом правцу да су неки играчи тима са Сардиније озбиљније приступили дуелу.

Фудбал 14.01.2015 | 20:40
ИТА: Распала Парма у 1/4-финалу Купа!

Парма се у италијанском националном шампионату бори за голи живот, али је успела да оде даље у Купу што је подстрек екипи да настави да ради и да се бори за опстанак у Серији А.

Домаћа екипа је стигла у вођство поготком штопера репрезентације Италије Габријела Палете у последњем минуту првог полувремена, а онда је у 69. минуту Марко Сау вратио Каљари у игру, а онда је нападач екипе са Сардиније пропустио вероватно прилику да поведе свој колектив даље.

Он је у 80. минуту добио сјајну лопту у од Капуана, те изашао сам пред Мирантеа који није много тога да учини како би заштитио свој гол, али је Сау, потпуно лежерно, поткопао лопту и буквално је бацио у руке чувару мреже Парме.

Упечатљив детаљ могао је да се види нешто раније када је Антонио Касано био веома љут што је морао да напусти игру, па није пружио руку ни Поцију, који је ушао уместо њега, ни тренеру.

Када је већ гост пропустио прилику, шест минута пре краја утакмице, домаћа екипа је после добре акције и ударца Рисполија са неких 20 метара дошла до четвртфинала Купа Италије.


Куп Италије, осмина финала:
Уторак:
Милан - Сасуоло 2:1 (1:0)
(Пацини 38, Де Јонг 86 - Сансоне 64пен)

Среда:
Парма - Каљари 2:1 (1:0)
(Палета 45, Рисполи 84 - Сау 69)
21.00 Торино - Лацио

Четвртак:
21.00 Јувентус - Верона

20. јануар
Рома - Емполи

21. јануар
Интер - Сампдорија
Фјорентина - Аталанта

22. јануар
Наполи - Удинезе

Коментари / 0

Оставите коментар