ITA: Raspala Parma u 1/4-finalu Kupa!

Fudbaleri Parme uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale Kupa Italije pošto su na svom stadionu uspeli da savladaju Kaljari sa 2:1, a tok utakmice mogao je da ode potpuno u drugom pravcu da su neki igrači tima sa Sardinije ozbiljnije pristupili duelu.

Fudbal 14.01.2015 | 20:40
ITA: Raspala Parma u 1/4-finalu Kupa!

Parma se u italijanskom nacionalnom šampionatu bori za goli život, ali je uspela da ode dalje u Kupu što je podstrek ekipi da nastavi da radi i da se bori za opstanak u Seriji A.

Domaća ekipa je stigla u vođstvo pogotkom štopera reprezentacije Italije Gabrijela Palete u poslednjem minutu prvog poluvremena, a onda je u 69. minutu Marko Sau vratio Kaljari u igru, a onda je napadač ekipe sa Sardinije propustio verovatno priliku da povede svoj kolektiv dalje.

On je u 80. minutu dobio sjajnu loptu u od Kapuana, te izašao sam pred Mirantea koji nije mnogo toga da učini kako bi zaštitio svoj gol, ali je Sau, potpuno ležerno, potkopao loptu i bukvalno je bacio u ruke čuvaru mreže Parme.

Upečatljiv detalj mogao je da se vidi nešto ranije kada je Antonio Kasano bio veoma ljut što je morao da napusti igru, pa nije pružio ruku ni Pociju, koji je ušao umesto njega, ni treneru.

Kada je već gost propustio priliku, šest minuta pre kraja utakmice, domaća ekipa je posle dobre akcije i udarca Rispolija sa nekih 20 metara došla do četvrtfinala Kupa Italije.


Kup Italije, osmina finala:
Utorak:
Milan - Sasuolo 2:1 (1:0)
(Pacini 38, De Jong 86 - Sansone 64pen)

Sreda:
Parma - Kaljari 2:1 (1:0)
(Paleta 45, Rispoli 84 - Sau 69)
21.00 Torino - Lacio

Četvrtak:
21.00 Juventus - Verona

20. januar
Roma - Empoli

21. januar
Inter - Sampdorija
Fjorentina - Atalanta

22. januar
Napoli - Udineze

Komentari / 0

Ostavite komentar