Ламово - Ауф wиедерсехен ће бити...?

Искусни дефанзивац, освајач Светског првенства прошле године, рекао да размишља о пензији и да пре краја каријере хоће да освоји још неку Лигу шампиона.

Фудбал 16.01.2015 | 21:40
Ламово - Ауф wиедерсехен ће бити...?

Капитен Бајерна Филип Лам открио је да ће 2018. године, када му истекне уговор са минхенским гигантом, највероватније завршити играчку каријеру.

Сјајни дефанзивац навео је да га уопште не занима варијанта по којој би у смирај каријере обукао дрес неког од клубова из Катара или САД, иако има понуде из тих земаља.
"Мој уговор са Бајерном истиче у лето 2018. и тада ћу имати 34 године. То ће бити прави тренутак да завршим каријеру. Не видим себе у САД или Катару, хоћу да се повучем док сам још на врху", рекао је Лам за Л'Екип.

Он је у Бајерну од 2001. године, а само две сезоне провео је ван Минхена, од 2003. до 2005, када је носио дрес Штутгарта.
"Хоћу са Бајерном да освојим још неку Лигу шампиона. То нам је највећи циљ ове сезоне и мислим да можемо да га остваримо. Наши главни ривали биће Реал Мадрид, Челси и Барселона", додао је Лам.

Лам је прошлог лета са репрезентацијом Немачке освојио титулу светског шампиона, а недуго затим објавио је да се повлачи из националног тима.

Коментари / 0

Оставите коментар