Lamovo - Auf wiedersehen će biti...?

Iskusni defanzivac, osvajač Svetskog prvenstva prošle godine, rekao da razmišlja o penziji i da pre kraja karijere hoće da osvoji još neku Ligu šampiona.

Fudbal 16.01.2015 | 21:40
Lamovo - Auf wiedersehen će biti...?

Kapiten Bajerna Filip Lam otkrio je da će 2018. godine, kada mu istekne ugovor sa minhenskim gigantom, najverovatnije završiti igračku karijeru.

Sjajni defanzivac naveo je da ga uopšte ne zanima varijanta po kojoj bi u smiraj karijere obukao dres nekog od klubova iz Katara ili SAD, iako ima ponude iz tih zemalja.
"Moj ugovor sa Bajernom ističe u leto 2018. i tada ću imati 34 godine. To će biti pravi trenutak da završim karijeru. Ne vidim sebe u SAD ili Kataru, hoću da se povučem dok sam još na vrhu", rekao je Lam za L'Ekip.

On je u Bajernu od 2001. godine, a samo dve sezone proveo je van Minhena, od 2003. do 2005, kada je nosio dres Štutgarta.
"Hoću sa Bajernom da osvojim još neku Ligu šampiona. To nam je najveći cilj ove sezone i mislim da možemo da ga ostvarimo. Naši glavni rivali biće Real Madrid, Čelsi i Barselona", dodao je Lam.

Lam je prošlog leta sa reprezentacijom Nemačke osvojio titulu svetskog šampiona, a nedugo zatim objavio je da se povlači iz nacionalnog tima.

Komentari / 0

Ostavite komentar