Након Робија и Стојановић тужио Звезду!

Бивши тренер Црвене звезде Славиша Стојановић тужио је клуб из Љутице Богдана због дуговања.

Фудбал 14.01.2015 | 22:00
Након Робија и Стојановић тужио Звезду!

Стојановић је само последњи у низу бивших играча и тренера који су преко суда покушали да наплате заостале зараде, а претходних дана због тога је у центру пажње био Роберт Просинечки.

Словеначки стручњак је напустио ’црвено-беле’ прошлог лета, после освојене титуле, али није добио све плате за годину дана боравка на „Маракани”.

Садашњи тренер Лирса је покушавао да ступи у контак са челницима да се крене са мртве тачке и недавно приликом боравка у Београду је најавио да ће следећи састанак бити на суду.

„Нема друге, него морам и ја да тужим Звезду“, јасан је Стојановић.

’Црвено-бели’, између осталог, имају дуговања и према бившим капитенима Ненаду Милијашу и Бобану Бајковићу, а начелан договор да неће тужити клуб уколико се буду поштовали рокови, али је то деликатно од стране Црвене звезде.

Неки играчи који су каријере наставили у Европи по неколико пута су поред добијених пресуда пролонгирали исплате. Последњи у низу су Лука Миливојевић (Олимпијакос - 100.000 евра) и Никола Максимовић (70.000 евра).

Члан Управног одбора фудбалског клуба Црвена звезда Ивица Тончев најавио је у уторак да ’црвено-бели’ никоме неће остати дужни, али да није очекивао да ће Просинечки тужити клуб.

Коментари / 0

Оставите коментар