Nakon Robija i Stojanović tužio Zvezdu!

Bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović tužio je klub iz Ljutice Bogdana zbog dugovanja.

Fudbal 14.01.2015 | 22:00
Nakon Robija i Stojanović tužio Zvezdu!

Stojanović je samo poslednji u nizu bivših igrača i trenera koji su preko suda pokušali da naplate zaostale zarade, a prethodnih dana zbog toga je u centru pažnje bio Robert Prosinečki.

Slovenački stručnjak je napustio ’crveno-bele’ prošlog leta, posle osvojene titule, ali nije dobio sve plate za godinu dana boravka na „Marakani”.

Sadašnji trener Lirsa je pokušavao da stupi u kontak sa čelnicima da se krene sa mrtve tačke i nedavno prilikom boravka u Beogradu je najavio da će sledeći sastanak biti na sudu.

„Nema druge, nego moram i ja da tužim Zvezdu“, jasan je Stojanović.

’Crveno-beli’, između ostalog, imaju dugovanja i prema bivšim kapitenima Nenadu Milijašu i Bobanu Bajkoviću, a načelan dogovor da neće tužiti klub ukoliko se budu poštovali rokovi, ali je to delikatno od strane Crvene zvezde.

Neki igrači koji su karijere nastavili u Evropi po nekoliko puta su pored dobijenih presuda prolongirali isplate. Poslednji u nizu su Luka Milivojević (Olimpijakos - 100.000 evra) i Nikola Maksimović (70.000 evra).

Član Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda Ivica Tončev najavio je u utorak da ’crveno-beli’ nikome neće ostati dužni, ali da nije očekivao da će Prosinečki tužiti klub.

Komentari / 0

Ostavite komentar