Волков иде у Хјундаи!

Леви бек црно-белих близу одласка у јужнокорејски Хјундаи, клуб који је два пута био првак државе, а 2012. је тријумфовао у азијској Лиги шампиона.

Фудбал 14.01.2015 | 11:20
Волков иде у Хјундаи!

По свему судећи, Азија је суђена фудбалерима Партизана ове зиме. После Исмаела Бека Фофане, који се преселио на једоногодишњу позајмицу у кинески Ђиндао Ђинон, пут истока требало би да крене и Владимир Волков. За левог бека црно-белих интересовање је показао јужнокорејски Хјундаи и, према сазнањима МОЗЗАРТ спорта, реализација овог трансфера је у завршној фази.

Како се може чути, челници Партизана и Хјундаија постигли су усмени споразум о висини обештећења и само се чека званична понуда клуба из Улсана, па да се овај посао закључи.

С обзиром да Волкову на крају првенства истиче уговор, зимски прелазни рок је последња шанса да Парни ваљак заради новац на име обештећења, а и бивши фудбалер ОФК Београда, БСК Борче и Шерифа не би требало да има проблема да договори личне услове сарадње са будућим послодавцима.

Јесенас је за овог играча интересовање показао италијански Торино, а Волков је након последње утакмице у првом делу сезоне против грчког Астераса у Лиги Европе, наговестио да ће највероватније напустити клуб у зимском прелазном року.

Волков је у Партизан доша у јуну 2010. године из молдавског Шерифа. За црно-беле је одиграо 142 утакмице, дао девет голова и освојио две титуле првака Србије. Волков је стандардни репрезентативац Црне Горе у чијем дресу је уписао 15 наступа.

Коментари / 0

Оставите коментар