Volkov ide u Hjundai!

Levi bek crno-belih blizu odlaska u južnokorejski Hjundai, klub koji je dva puta bio prvak države, a 2012. je trijumfovao u azijskoj Ligi šampiona.

Fudbal 14.01.2015 | 11:20
Volkov ide u Hjundai!

Po svemu sudeći, Azija je suđena fudbalerima Partizana ove zime. Posle Ismaela Beka Fofane, koji se preselio na jedonogodišnju pozajmicu u kineski Đindao Đinon, put istoka trebalo bi da krene i Vladimir Volkov. Za levog beka crno-belih interesovanje je pokazao južnokorejski Hjundai i, prema saznanjima MOZZART sporta, realizacija ovog transfera je u završnoj fazi.

Kako se može čuti, čelnici Partizana i Hjundaija postigli su usmeni sporazum o visini obeštećenja i samo se čeka zvanična ponuda kluba iz Ulsana, pa da se ovaj posao zaključi.

S obzirom da Volkovu na kraju prvenstva ističe ugovor, zimski prelazni rok je poslednja šansa da Parni valjak zaradi novac na ime obeštećenja, a i bivši fudbaler OFK Beograda, BSK Borče i Šerifa ne bi trebalo da ima problema da dogovori lične uslove saradnje sa budućim poslodavcima.

Jesenas je za ovog igrača interesovanje pokazao italijanski Torino, a Volkov je nakon poslednje utakmice u prvom delu sezone protiv grčkog Asterasa u Ligi Evrope, nagovestio da će najverovatnije napustiti klub u zimskom prelaznom roku.

Volkov je u Partizan doša u junu 2010. godine iz moldavskog Šerifa. Za crno-bele je odigrao 142 utakmice, dao devet golova i osvojio dve titule prvaka Srbije. Volkov je standardni reprezentativac Crne Gore u čijem dresu je upisao 15 nastupa.

Komentari / 0

Ostavite komentar