Возач аутобуса није био алкохолисан

Возач, који је управљао аутобусом који је слетио са коловоза на локалитету Дучела на путу Фоча – Шћепан Поље, је саслушан, а алко-тест је показао да није возио у алкохолисаном стању.

Република Српска 13.01.2015 | 17:41
Возач аутобуса није био алкохолисан

То је потврдио портпарол Окружног тужилаштва у Требињу Срђан Вукановић, који је рекао да су анализе показале да код возача није пронађен алкохол у крви.

Он је додао да су обдукцију тијела три путнице које су настрадале у саобраћајној несрећи извршили доктори са Института за судску медицину Бањалука, те да ће резултати ускоро бити познати.

Вукановић каже да ће, након урађеног вјештачења техничке исправности аутобуса, те прикупљања осталих материјалних доказа, бити утврђен узрок несреће, као и постојање основа евентулане кривичне одговорности возача.

Ранка Лукић из Херцег Новог која је тешко повријеђена у несрећи код Фоче када је аутобус слетио у провалију је стабилног здравственог стања, потврђено је у фочанској болници.

Пацијенткиња се и даље налази на интезивној њези. У несрећи која се догодила прексиноћ када је аутобус саобраћао на линији Пале Херцег Нови погинуле су црногорске држављанке Маријана Медојевић и Амина Авдић, те Драгана Глуховић са Пала, а повријеђено је 13 особа.

Узрок несреће је највјероватније клизав и неочишћен пут.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

МИЛОШ

13.01.2015 17:04

Возач није пијан, путници нису криви, истрага позната за пар дана, БЕЗ КОМЕНТАРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

возац

13.01.2015 17:09

Ста кривите возаца ,кривите путаре и ко је одобрио тај козији пут за ауто-саобрацај...

ОДГОВОРИТЕ
Name

правник

13.01.2015 17:11

Посто су оба исти, брацу ПАВЛОВИЋЕ у затвор, јер није утврђено ко је већи преварант. Ако има дрзаве и закона, неко мора бити крив. Па да видимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

манемој

13.01.2015 22:57

ако Баја умијеса прсте, нико неце бити крив. Троје мртвих три пута висе озалосцених породица-несретан слуцај. Вози мишко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо поповиц

14.01.2015 10:24

Јели Павловиц оцистио пут? Није, у затвор. Јели возац ставио ланце за снијег и лед и јели их уопсте имао? Није, у затвор.Ту неки сеф Центротренса казе да је возило опремљено зимскомопремом то треба провјерити. Колико видим на слици аутобус је доста стар стари модел јер фирма нема боље.( из серије ко то тамо пева).нетреба кривицу сваљивати на категорију пута Увјек је људски фактор крив. САУЦЕСЦЕ ПОРОДИЦАМА И ДА СЕ ТАКО НЕСТО НИКАД НЕ ДЕСИ.

ОДГОВОРИТЕ