Тончев: Никоме не остајемо дужни, па ни Робију!

Тужба Роберта Просинечког против Црвене звезде због дуга од 130.000 евра подигла је велику прашину у фудбалској јавности. Коментарише се на различите начине, поготово међу навијачима црвено-белих, али у клубу уверавају да још нису добили званичну информацију да је тужба послата.

Фудбал 13.01.2015 | 21:40
Тончев: Никоме не остајемо дужни, па ни Робију!

"Никакав допис још нисмо добили, то је информација из медија. тек ако дође можемо детаљније о томе да говоримо", каже за Блицспорт Ивица Тончев, члан управног одбора Звезде.

Утисак је да је Просинечки само “стао у ред” за паре. Није до краја јасно да ли ће његова потраживања бити предмет ревизије УЕФА заказане за крај марта.

"Звезда никоме није остала дужна, па неће ни Просинечком. Иако због тешке финасијске ситуације клуб не измерује редовно заостале обавезе јасно је свима да оне на крају буду измирене", додаје члан Звездине управе.

Тончев жели да смањи тензију око клуба.

"Читава фудбалска Европа зна у каквим је финасијским проблемима Звезда. Нема потребе сада да се свако дуговање појединачно истиче. Свесни смо свих проблема и трудимо се да их решимо и да клуб може нормално да се такмички. Надам се да ћемо и овај проблем успешно превазићи", рекао је Тончев за Блицспорт.

Коментари / 0

Оставите коментар