Роналдова амбиција: Да стигнем Месија!

Фудбалер Реал Мадрида Кристијано Роналдо рекао је да жели да освоји још једну "Златну лопту" и да достигне садашњег рекордера по броју тих трофеја, Лионела Месија.

Фудбал 14.01.2015 | 08:00
Роналдова амбиција: Да стигнем Месија!

Капитен Португала освојио је у понедељак увече своју трећу "Златну лопту", али је казао да се ту неће зауставити.

"Ово је незаборавни тренутак, али нећу сада да станем. Хоћу да достигнем Месија", рекао је Роналдо за данашње издање дневника Марка.

Он је у избору победио Месија и голмана Бајерна Мануела Нојера. Награда му је уручена на свечаности у Цириху, у седишту ФИФА.

"Осми пут сам овде. Увек смо у конкуренцији Меси, ја и још неко. Никада ни у шта не можете бити сигурни, али сам мислио да овог пута имам лепе шансе. Мислим да сам заслужио награду, али Меси је такође заслужио. Сви смо је заслужили. Ово признање буди много емоција и искористићу их као мотив да наставим још вредније да радим и тако да освојим још тимских и индивидуалних признања", рекао је Роналдо.

Реал је званични европски првак, а ове сезоне је у трци за освајањем сва три трофеја.

"Нова година - нови изазов. Ова 2015. је већ почела, има нових трофеја за освајање. Мало по мало, утакмица по утакмица и видиећемо да ли ћемо поново бити успешни. Амбициозан сам. Увек желим да освојим више и увек вредно радим да будем бољи. Најтеже је имати континуитет, да се све време ради, ради, ради. Али, стварно сам радостан. Ово је фантастичан тренутак у каријери. Желим да освојим још трофеја", рекао је Роналдо.

Нападач Реала изједначио се тако са Јоханом Кројфом, Мишелом Платинијем и Марком ван Бастеном по броју "Златних лопти". Меси је рекордер са четири "Златне лопте".

Коментари / 0

Оставите коментар