Тоти: Нисам ''селфи'' тип, али...

„То је био мој телефон, рекао сам Гвиду Нанију да ми га донесе после гола. Било нам је важно да не изгубимо, с обзиром на који начин смо започели утакмицу“, рекао је Франческо Тоти за Скај спорт.

Фудбал 13.01.2015 | 18:20
Тоти: Нисам ''селфи'' тип, али...

Принц Рима Франческо Тоти дефитино не спада у групу фудбалера која се оптерећује новим трендовима и друштвеним мрежама, што је потврдио и након дербија за Лациом, али је признао да је тренутак када је направио популарни селфи био невероватан.

Тоти је задовољан ремијем у римском дербију (2:2), с обзиром на који начин је његов тим дошао до бода.
„Нажалост прокоцкали смо прво полувреме, примили смо два гола и нисмо играли нашу игру, али у другом полувремену смо показали да смо тим који може да се бори за Скудето.“

Тоти је ушао у историју римског дербија као најбољи стрелац свих времена са 11 погодака.
„За мене као Римљанина мислим да је то најбоља ствар која може да се догоди, за мене и све Римљане, велика сатисфакција.“

Принц Рима је други погодак прославио прављењем популарног селфија, а за оригиналном фотографијом сада трага буквално цела трага Европа. Међутим, изгледа узалуд.
„Размишљао сам о томе у току недеље. Селфи је нови модни тренд и ја нисам навикао на то јер желим да сачувам свој приватни живот, али ово је била посебна прилика и незабораван тренутак. То је био мој телефон, рекао сам Гвиду Нанију (тренер голмана) да ми га донесе после гола. Било нам је важно да не изгубимо, с обзиром на који начин смо започели утакмицу“, рекао је Франческо Тоти за Скај спорт непосредно после утакмице.

Коментари / 0

Оставите коментар