Toti: Nisam ''selfi'' tip, ali...

„To je bio moj telefon, rekao sam Gvidu Naniju da mi ga donese posle gola. Bilo nam je važno da ne izgubimo, s obzirom na koji način smo započeli utakmicu“, rekao je Frančesko Toti za Skaj sport.

Fudbal 13.01.2015 | 18:20
Toti: Nisam ''selfi'' tip, ali...

Princ Rima Frančesko Toti defitino ne spada u grupu fudbalera koja se opterećuje novim trendovima i društvenim mrežama, što je potvrdio i nakon derbija za Laciom, ali je priznao da je trenutak kada je napravio popularni selfi bio neverovatan.

Toti je zadovoljan remijem u rimskom derbiju (2:2), s obzirom na koji način je njegov tim došao do boda.
„Nažalost prokockali smo prvo poluvreme, primili smo dva gola i nismo igrali našu igru, ali u drugom poluvremenu smo pokazali da smo tim koji može da se bori za Skudeto.“

Toti je ušao u istoriju rimskog derbija kao najbolji strelac svih vremena sa 11 pogodaka.
„Za mene kao Rimljanina mislim da je to najbolja stvar koja može da se dogodi, za mene i sve Rimljane, velika satisfakcija.“

Princ Rima je drugi pogodak proslavio pravljenjem popularnog selfija, a za originalnom fotografijom sada traga bukvalno cela traga Evropa. Međutim, izgleda uzalud.
„Razmišljao sam o tome u toku nedelje. Selfi je novi modni trend i ja nisam navikao na to jer želim da sačuvam svoj privatni život, ali ovo je bila posebna prilika i nezaboravan trenutak. To je bio moj telefon, rekao sam Gvidu Naniju (trener golmana) da mi ga donese posle gola. Bilo nam je važno da ne izgubimo, s obzirom na koji način smo započeli utakmicu“, rekao je Frančesko Toti za Skaj sport neposredno posle utakmice.

Komentari / 0

Ostavite komentar