Тадић: Сви вјерујемо да можемо у ЛШ!

Јунак победе Саутемптона над Манчетсер Јунајтедом Душан Тадић сматра је да је његов тим на добром путу да се пласира у Лигу шампиона за следећу сезону.

Фудбал 13.01.2015 | 16:40
Тадић: Сви вјерујемо да можемо у ЛШ!

Тадић је као резервиста постигао одлучујући гол на Олд Трафорду у недељу, што је било прво славље "Светаца" у Манчестеру после 27 година.

Саутемптон је сада трећи у Премијер лиги и уколико остане на том месту до краја сезоне обезбедиће директан пласман у ЛШ, први пут у клупској историји.

"Истина је да је сезоне дуга, али верујемо у себе. Победили смо директне ривале Манчестер Јунајтед и Арсенал, што је веома важно. Само треба да верујемо у своје способности и да једноставно разликујемо добро од лошег", рекао је Тадић за АФП.

Двадесетшестогодишњи Тадић је био део тима Саутемптона који је изгубио од Јунајтеда прошлог месеца, иако су изабраници Ван Гала имали само два шута у оквир гола. Овога пута, ситуација је била обрнута.

"Прошли пут смо играли заиста добро и заслужили смо победу, али нисмо освојили три бода. Сада смо освојили сва три, иако их можда нисмо заслужили", рекао је Тадић.

Упркос заслугама за победу, Тадића је после меча критиковао Куман, јер је прослављајући гол скинуо дрес, збиог чега је кажњен жутим картоном.

"Заиста никада не планирам како да прославим гол, не знам зашто то радим, али није ни важно", рекао је бивши играч Твентеа и Војводине.

Менаџер Саутемптона Роналд Куман ангажовао је Тадића као једно од десет летошњих појачања, како би надокнадио одлазак Лука Шоа, Калума Чејмберса, Адама Лалане, Рикија Ламберта и Дејана Ловрена.

Стаутемптон има два бода више од Јунајтеда, три од Арсенала, а у суботу гостује Њукаслу.

Коментари / 0

Оставите коментар