Tadić: Svi vjerujemo da možemo u LŠ!

Junak pobede Sautemptona nad Mančetser Junajtedom Dušan Tadić smatra je da je njegov tim na dobrom putu da se plasira u Ligu šampiona za sledeću sezonu.

Fudbal 13.01.2015 | 16:40
Tadić: Svi vjerujemo da možemo u LŠ!

Tadić je kao rezervista postigao odlučujući gol na Old Trafordu u nedelju, što je bilo prvo slavlje "Svetaca" u Mančesteru posle 27 godina.

Sautempton je sada treći u Premijer ligi i ukoliko ostane na tom mestu do kraja sezone obezbediće direktan plasman u LŠ, prvi put u klupskoj istoriji.

"Istina je da je sezone duga, ali verujemo u sebe. Pobedili smo direktne rivale Mančester Junajted i Arsenal, što je veoma važno. Samo treba da verujemo u svoje sposobnosti i da jednostavno razlikujemo dobro od lošeg", rekao je Tadić za AFP.

Dvadesetšestogodišnji Tadić je bio deo tima Sautemptona koji je izgubio od Junajteda prošlog meseca, iako su izabranici Van Gala imali samo dva šuta u okvir gola. Ovoga puta, situacija je bila obrnuta.

"Prošli put smo igrali zaista dobro i zaslužili smo pobedu, ali nismo osvojili tri boda. Sada smo osvojili sva tri, iako ih možda nismo zaslužili", rekao je Tadić.

Uprkos zaslugama za pobedu, Tadića je posle meča kritikovao Kuman, jer je proslavljajući gol skinuo dres, zbiog čega je kažnjen žutim kartonom.

"Zaista nikada ne planiram kako da proslavim gol, ne znam zašto to radim, ali nije ni važno", rekao je bivši igrač Tventea i Vojvodine.

Menadžer Sautemptona Ronald Kuman angažovao je Tadića kao jedno od deset letošnjih pojačanja, kako bi nadoknadio odlazak Luka Šoa, Kaluma Čejmbersa, Adama Lalane, Rikija Lamberta i Dejana Lovrena.

Stautempton ima dva boda više od Junajteda, tri od Arsenala, a u subotu gostuje Njukaslu.

Komentari / 0

Ostavite komentar