Роналдо више неће псовати Бејла! Обећао!

"Некада и ја грешим. Сви би требало да га подржимо, укључујући и навијаче", рекао је Кристијано Роналдо о Герету Бејлу, кога је недавно вређао себи у браду.

Фудбал 13.01.2015 | 16:00
Роналдо више неће псовати Бејла! Обећао!

Последње две утакмице Реала обележиле су и себичне реакције Герета Бејла, после којих су се саиграчи љутили на њега. Очекивано - највише Кристијано Роналдо.

После утакмице против Валенсије - замерили су му то што није додао лопту Бенземи и Кристијану пред голом.

И против Еспањола Португалац је био љут на Велшанина. Камере су ухватиле његове псовке и увреде на рачун Бејла. Помињао је и његову мајку.

Наравно, сличне "свађе" могу се видети и на терминима за мали фудбал, али такве псовке посебно "упадају у очи" када су изречене на терену "Сантјаго Бернабеуа", пред погледима милиона.

"Некад и ја грешим, такође. Све је то део игре, део фудбала. Мислим да би људи требало да буду фини према њему (Бејлу). То што се догодило прошле суботе је прошлост", рекао је о том детаљу Кристијано Роналдо, званично најбољи фудбалер на свету за 2014. годину.

"Навијачи Реала увек 'живо' прате утакмицу и показују шта осећају. Код њих нема фолирања. Они знају колико Бејл може. Он нам је јако, јако важан. Кључан играч за екипу", додао је Португалац.

Коментари / 0

Оставите коментар