Ronaldo više neće psovati Bejla! Obećao!

"Nekada i ja grešim. Svi bi trebalo da ga podržimo, uključujući i navijače", rekao je Kristijano Ronaldo o Geretu Bejlu, koga je nedavno vređao sebi u bradu.

Fudbal 13.01.2015 | 16:00
Ronaldo više neće psovati Bejla! Obećao!

Poslednje dve utakmice Reala obeležile su i sebične reakcije Gereta Bejla, posle kojih su se saigrači ljutili na njega. Očekivano - najviše Kristijano Ronaldo.

Posle utakmice protiv Valensije - zamerili su mu to što nije dodao loptu Benzemi i Kristijanu pred golom.

I protiv Espanjola Portugalac je bio ljut na Velšanina. Kamere su uhvatile njegove psovke i uvrede na račun Bejla. Pominjao je i njegovu majku.

Naravno, slične "svađe" mogu se videti i na terminima za mali fudbal, ali takve psovke posebno "upadaju u oči" kada su izrečene na terenu "Santjago Bernabeua", pred pogledima miliona.

"Nekad i ja grešim, takođe. Sve je to deo igre, deo fudbala. Mislim da bi ljudi trebalo da budu fini prema njemu (Bejlu). To što se dogodilo prošle subote je prošlost", rekao je o tom detalju Kristijano Ronaldo, zvanično najbolji fudbaler na svetu za 2014. godinu.

"Navijači Reala uvek 'živo' prate utakmicu i pokazuju šta osećaju. Kod njih nema foliranja. Oni znaju koliko Bejl može. On nam je jako, jako važan. Ključan igrač za ekipu", dodao je Portugalac.

Komentari / 0

Ostavite komentar