Избрисали Ангелу Меркел са фотографије марша у Паризу

Конзервативне израелске новине Хамевасер Пхотосхопом су избрисале двије политичарке са марша солидарности који је одржан у Паризу након терористичког напада на Цхарлие Хебдо. Једна од њих је најмоћнија жена свијета Ангела Меркел.

Свијет 13.01.2015 | 14:48
Избрисали Ангелу Меркел са фотографије марша у Паризу

Израелске новине објавиле су на насловници фотографију марша, али на њој нема Ангеле Меркел и градоначелнице Париза Анне Хидалго. На оригиналној фотографији Меркел је стајала између француског предсједника Францоиса Холландеа и палестинског предсједника Махмоуда Аббаса. Но, у верзији Хамевасера она је избрисана.

Холланде и Аббас, кога су припадници Хамаса прогласили лицемјерним због присуства митингу, стајали су раме уз раме на њиховој фотографији. Тако је и Хидалго мистериозно нестала, иако је стајала поред предсједника Европске комисије Јеан-Цлаудеа Јункера.

Но, предсједника Израела, Бењамина Нетанyахуа су посебно истакли, мада је остао на истом мјесту као и на оригиналној фотографији.

Ове израелске новине и раније су критиковане због брисања жена са фотографија.

Близу 1,6 милиона људи изашло је на улице Париза у недјељу у знак протеста против терористичких напада у којима је погинуло 17 особа.

 

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

МЛАДИЋ ИЗ РС

13.01.2015 13:58

ДА СУ СРБИ ТУРЦИ ИЛИ ТУРЦИ СРБИ АЛ, ТУРЦИ ДА СУ НИЈЕМЦИ СВЕ ЈЕ МОГУЋЕ АЛ ТО НИЈЕ, ЗА..БАЛА СИ СЕ МАЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За млдића из РС

13.01.2015 14:05

Не разумем коментар !

ОДГОВОРИТЕ