Николић о Дринчићу, Бабовићу, Шкулетићу...

Тренер Партизна Марко Николић рекао је да клуб мора да задржи носиоце игре како би наставио са добрим резултатима из првог дела сезоне.

Фудбал 13.01.2015 | 08:20
Николић о Дринчићу, Бабовићу, Шкулетићу...

"За сада су отишли само Станковић и Фофана, што није мали хендикеп и потребна су нам два-три појачања на месту штопера и десног бека. Надам се да ће клуб задржати искусне играче, као што су Дринчић, Лазовић и Шкулетић на дуже стазе и да неке од њих наговоримо да заврше каријере овде", рекао је Николић.

Он је истакао да најбољи стрелац Суперлиге Петар Шкулетић потпуно фокусиран на обавезе у клубу, упркос томе што су црно-бели одбили бројне понуде.

"Морамо да покажемо респект према њему, а ту не мислим само да му понудимо нови уговор. Мислим да ће остати и да нема никакав проблем, пошто ће играти пуним срцем и енергијом. Исти случај је и са Дринчићем за кога смо одбили пет-шест понуда", навео је Николић.

Партизан има шест бодова предности у односу на Црвену звезду и биће му потребно још 13 победа како би вратио шампионски пехар у Хумску.

"Неки већ сада најављују 15 победа и не знам да ли је то упозорење. Видећемо колико ће бити довољно, можда буде и десет. Ништа нисмо освојили, али имамо добру стартну позицију. Искуство из прошле сезоне позива на опрез", упзорио је тренер Партизана.

Он је истакао да му прија подршка спортског дела нове управе клуба.

"Десила се подршка јавности у децембру, навијачки талас, чак и од играча што ми импонује. Ипак, осећам огроман терет, неће бити ништа исто и морамо да будемо још бољи. Изгледа да је мој рад оставио траг", рекао је Николић.

Николић је на крају истакао да би волео да се некадашњи фудбалер Партизана Стефан Бабовић врати у клуб и на тај начин практично најавио трансфер о којем се много прича у последње време.

"То није онај Стефан ког из одредјених разлога, а можда и оправданих навијачи Партизана памте, то је сада озбиљан човек", истакао је
Николић.

Партизан је јесењи део Супер лиге Србије завршио на првом месту са 38 бодова, шест више од Црвене звезде.

Црно-бели ће први такмичарски меч у пролећном делу шампионата одиграти 21. фебруара на свом стадиону против Вождовца.

Коментари / 0

Оставите коментар