Nikolić o Drinčiću, Baboviću, Škuletiću...

Trener Partizna Marko Nikolić rekao je da klub mora da zadrži nosioce igre kako bi nastavio sa dobrim rezultatima iz prvog dela sezone.

Fudbal 13.01.2015 | 08:20
Nikolić o Drinčiću, Baboviću, Škuletiću...

"Za sada su otišli samo Stanković i Fofana, što nije mali hendikep i potrebna su nam dva-tri pojačanja na mestu štopera i desnog beka. Nadam se da će klub zadržati iskusne igrače, kao što su Drinčić, Lazović i Škuletić na duže staze i da neke od njih nagovorimo da završe karijere ovde", rekao je Nikolić.

On je istakao da najbolji strelac Superlige Petar Škuletić potpuno fokusiran na obaveze u klubu, uprkos tome što su crno-beli odbili brojne ponude.

"Moramo da pokažemo respekt prema njemu, a tu ne mislim samo da mu ponudimo novi ugovor. Mislim da će ostati i da nema nikakav problem, pošto će igrati punim srcem i energijom. Isti slučaj je i sa Drinčićem za koga smo odbili pet-šest ponuda", naveo je Nikolić.

Partizan ima šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i biće mu potrebno još 13 pobeda kako bi vratio šampionski pehar u Humsku.

"Neki već sada najavljuju 15 pobeda i ne znam da li je to upozorenje. Videćemo koliko će biti dovoljno, možda bude i deset. Ništa nismo osvojili, ali imamo dobru startnu poziciju. Iskustvo iz prošle sezone poziva na oprez", upzorio je trener Partizana.

On je istakao da mu prija podrška sportskog dela nove uprave kluba.

"Desila se podrška javnosti u decembru, navijački talas, čak i od igrača što mi imponuje. Ipak, osećam ogroman teret, neće biti ništa isto i moramo da budemo još bolji. Izgleda da je moj rad ostavio trag", rekao je Nikolić.

Nikolić je na kraju istakao da bi voleo da se nekadašnji fudbaler Partizana Stefan Babović vrati u klub i na taj način praktično najavio transfer o kojem se mnogo priča u poslednje vreme.

"To nije onaj Stefan kog iz odredjenih razloga, a možda i opravdanih navijači Partizana pamte, to je sada ozbiljan čovek", istakao je
Nikolić.

Partizan je jesenji deo Super lige Srbije završio na prvom mestu sa 38 bodova, šest više od Crvene zvezde.

Crno-beli će prvi takmičarski meč u prolećnom delu šampionata odigrati 21. februara na svom stadionu protiv Voždovca.

Komentari / 0

Ostavite komentar