Црвени тепих Златног глобуса

Много лаке шминке, не много накита, пуштене косе, као и много сјајних металик, белих и црвених хаљина обележиле су црвени тепих на додели Златног глобуса.

Мода и љепота 12.01.2015 | 17:53
Црвени тепих Златног глобуса

Међу онима који су хваљени од стране модних професионала је глумица Џулијен Мур која се појавила у сребрној Живанши хаљини коју је дизајнирао Рикардо Тиши.

"За мене је то било то. Изгледала је невероватно" рекао је директор у модном магазину ИнСтyле Ерик Вилсон и подсетио да се о "металик" тренду доста расправљало широм друшвених медија. "Многи кажу да је веома упадљив, али ја мислим да изгледа сјајно, пошто је интересантнији од хаљина са бретелама", додао је он.

Експерт за стајлинг Мери Алис Стивенсон се сложила са њим. Она је у својих топ пет додала и сјајни сребрно-црни Ланвинов комбинезон који је носила Ема Стоун.

"Ема Стоун крши многа правила и зато је Златни глобус важан у свету моде. Она је направила сјајни предах од досадних хаљина, а и коса јој је била пуштена. Све заједно је начинило да изгледа супер гламурозно", рекла је она.

У заводљиво црвеним хаљинама биле су Алисон Вилијамс, Лина Данам и Хелен Мирен, Кетрин Зите Џонс.

Међутим, професионалци кажу да је ту било много тога што се воли или мрзи, укључујући и храбру белу колекцију Вере Ванг коју је носила Розамунд Пајк.

Њен изглед је оцењен као лоше уклопљен, иако га је похвалила извршна директорка магазина Космополитан и Севентин Аја Канај рекавши да је хаљина секси.

Жута Гучијева хаљина коју је Наоми Вотс носила са дијаманстком Булгари огрлицом у облику змије такође је под знаком питања иако се допала уредници ХарпесБазаар-а Џоан Кинг.

"Свиђа ми се како је она уклопила класични холивудски гламур са једнобојном жутом нијансом, накитом, цвеним уснама и локнама што је учинило да изгледа одлично на црвеном тепиху", оценила је она.

Амал Клуни, жена Џорџа Клунија, се појавила у дугој црној Дијоровој хаљини са голим раменом и дугим белим рукавицама.

"Са или без рукавица, то је био велики тренутак, пошто људи имају висока очекивања што се тиче њеног облачења", рекао је Стивенсон и додао да је то лако могао бити модерни Одри Хепберн тренутак, али да ипак није

.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар