Роналд Куман - савршен за Барсу!

Бивши играч Ливерпула Џејми Карагер верује да је менаџер Саутемптона Роналд Куман савршено решење за Барселону.

Фудбал 12.01.2015 | 23:01
Роналд Куман - савршен за Барсу!

Последњих недеља се све чешће спекулише о смени Луиса Енрикеа са места тренера Барсе, док Куман блиста на кормилу Саутемптона у Премијер лиги.

"Био је сјајан где год је радио, не само сад у Саутемптону, него и у Фејенорду. И раније су га повезивали с клупом Барселоне, док је био тренер Валенсије, само што није дошао на ред. Рајкаард и Гвардиола били су испред њега", рекао је Карагер.

Куман је летос преузео Саутемптон који је тада распродао тим, али је сјајном и релативно јефтиним појачањима опет створио веома јак састав који је у недељу славио против Манчестер Јунајтеда на Олд Трафорду.

"Био је помоћник Лују ван Галу, а као играч освојио је Европско првенство. Савршено се уклапа у "улогу". На жалост свих навијача Саутемптона, мислим да је Куман на врху листе Барселониних жеља", додао је Карагер.

Он није сигуран да ће се Енрике још дуго задржати на клупи Барселоне, иако је његов тим у недељу увече савладао шампиона Атлетико Мадрид.

"Ко зна шта ће се догодити са Енрикеом у следећих неколико недеља. Очекује их тешка борба за титулу првака, а Реал изгледа као фаворит. Можете само замислити што ће се догађати не буде ли све ишло како су замислили у Каталонији", закључио је Карагер.

Коментари / 0

Оставите коментар