Ronald Kuman - savršen za Barsu!

Bivši igrač Liverpula Džejmi Karager veruje da je menadžer Sautemptona Ronald Kuman savršeno rešenje za Barselonu.

Fudbal 12.01.2015 | 23:01
Ronald Kuman - savršen za Barsu!

Poslednjih nedelja se sve češće spekuliše o smeni Luisa Enrikea sa mesta trenera Barse, dok Kuman blista na kormilu Sautemptona u Premijer ligi.

"Bio je sjajan gde god je radio, ne samo sad u Sautemptonu, nego i u Fejenordu. I ranije su ga povezivali s klupom Barselone, dok je bio trener Valensije, samo što nije došao na red. Rajkaard i Gvardiola bili su ispred njega", rekao je Karager.

Kuman je letos preuzeo Sautempton koji je tada rasprodao tim, ali je sjajnom i relativno jeftinim pojačanjima opet stvorio veoma jak sastav koji je u nedelju slavio protiv Mančester Junajteda na Old Trafordu.

"Bio je pomoćnik Luju van Galu, a kao igrač osvojio je Evropsko prvenstvo. Savršeno se uklapa u "ulogu". Na žalost svih navijača Sautemptona, mislim da je Kuman na vrhu liste Barseloninih želja", dodao je Karager.

On nije siguran da će se Enrike još dugo zadržati na klupi Barselone, iako je njegov tim u nedelju uveče savladao šampiona Atletiko Madrid.

"Ko zna šta će se dogoditi sa Enrikeom u sledećih nekoliko nedelja. Očekuje ih teška borba za titulu prvaka, a Real izgleda kao favorit. Možete samo zamisliti što će se događati ne bude li sve išlo kako su zamislili u Kataloniji", zaključio je Karager.

Komentari / 0

Ostavite komentar