Кренуо ''Парни ваљак'': Желим вам све побједе!

Црно-бели почели припреме за пролећни део сезоне. На прозивци у Телеоптику 27 играча. Нови председник пожелео фудбалерима освајање дупле круне.

Фудбал 12.01.2015 | 17:00
Кренуо ''Парни ваљак'': Желим вам све побједе!

Фудбалери Партизана у понедељак су окупљањем у СЦ Телеоптик у Земуну званично почели припреме за пролећни део сезоне 2014/2015.
Црно-бели бориће се за два трофеја - шампионску титулу и Куп Србије, где су после две године поново у полуфиналу.

Тренеру Марку Николићу јавило се 27 играча: Саша Илић, Данко Лазовић, Саша Марковић, Владимир Волков, Никола Нинковић, Живко Живковић, Никола Дринчић, Милан Лукач, Предраг Лука, Дарко Брашанац, Мирослав Вулићевић, Данило Пантић, Немања Петровић, Филип Кљајић, Петар Грбић, Андрија Живковић, Иван Шапоњић, Петар Шкулетић, Милош Остојић, Немања Којић, Мирослав Богосавац, Миладин Стевановић, Саша Лукић, Бранко Илић, Иван Петровић, Ненад Маринковић и Лазар Ћирковић, а међу окупљенима био је и Бранко Пауљевић, који је прошлу полусезону провео на позајмици у Радничком из Ниша.

Фудбалерима се прво обратио нови председник клуба Зоран Поповић.

"Први пут стојим пред вама у овој улози на почетку припрема. Амбиције Партизана су јасне, да увек буде први и да осваја трофеје у такмичењима у којима наступа. Од вас очекујем да се добро припремите и да испуните зацртане циљеве, али и да будете шампиони и достојни представници Партизана и у свим осталим сферама живота", почео је председник црно-белих.

"На мени и мојим сарадницима је да вам обезбедим максималне услове за рад. Искрено се надам да ћете оправдати поверење навијача и да ћемо освојити дуплу круну и у Европи направити бољи резултат него претходних година. Желим вам здравље и све победе", завршио је први човек "парног ваљка".

Са новим обавезама у клубу први пут се суочио и Драган Ћирић - сада у улози спортског директора.

"Зна се шта се очекује од Партизана. Играчима желим добар рад и да вас заобиђу повреде. За резултат се не бринем, знам да имате квалитет", кратко се првотимцима обратио некадашњи ас црно-белих.

Одмах после званичног дела прозивке тренер Марко Николић по хладном времену извео је играче на први тренинг.

"На частан, достојан и квалитетан начин представљали сте Партизан у претходном периоду. Сходно томе, очекујем од Управе да нам обезбеди све потребне услове за наставак онога што смо јесенас започели. Морамо да будемо свесни да још увек ништа нисмо освојили и знам да то врло добро знате. Још увек немамо пехар у својим рукама, само добру позицију пред наставак такмичења. Драго ми је да вас видим све на окупу, добро познајем групу и знам да са вама могу да се упустим у битку за дуплу круну", рекао је Николић.

Коментари / 0

Оставите коментар