Krenuo ''Parni valjak'': Želim vam sve pobjede!

Crno-beli počeli pripreme za prolećni deo sezone. Na prozivci u Teleoptiku 27 igrača. Novi predsednik poželeo fudbalerima osvajanje duple krune.

Fudbal 12.01.2015 | 17:00
Krenuo ''Parni valjak'': Želim vam sve pobjede!

Fudbaleri Partizana u ponedeljak su okupljanjem u SC Teleoptik u Zemunu zvanično počeli pripreme za prolećni deo sezone 2014/2015.
Crno-beli boriće se za dva trofeja - šampionsku titulu i Kup Srbije, gde su posle dve godine ponovo u polufinalu.

Treneru Marku Nikoliću javilo se 27 igrača: Saša Ilić, Danko Lazović, Saša Marković, Vladimir Volkov, Nikola Ninković, Živko Živković, Nikola Drinčić, Milan Lukač, Predrag Luka, Darko Brašanac, Miroslav Vulićević, Danilo Pantić, Nemanja Petrović, Filip Kljajić, Petar Grbić, Andrija Živković, Ivan Šaponjić, Petar Škuletić, Miloš Ostojić, Nemanja Kojić, Miroslav Bogosavac, Miladin Stevanović, Saša Lukić, Branko Ilić, Ivan Petrović, Nenad Marinković i Lazar Ćirković, a među okupljenima bio je i Branko Pauljević, koji je prošlu polusezonu proveo na pozajmici u Radničkom iz Niša.

Fudbalerima se prvo obratio novi predsednik kluba Zoran Popović.

"Prvi put stojim pred vama u ovoj ulozi na početku priprema. Ambicije Partizana su jasne, da uvek bude prvi i da osvaja trofeje u takmičenjima u kojima nastupa. Od vas očekujem da se dobro pripremite i da ispunite zacrtane ciljeve, ali i da budete šampioni i dostojni predstavnici Partizana i u svim ostalim sferama života", počeo je predsednik crno-belih.

"Na meni i mojim saradnicima je da vam obezbedim maksimalne uslove za rad. Iskreno se nadam da ćete opravdati poverenje navijača i da ćemo osvojiti duplu krunu i u Evropi napraviti bolji rezultat nego prethodnih godina. Želim vam zdravlje i sve pobede", završio je prvi čovek "parnog valjka".

Sa novim obavezama u klubu prvi put se suočio i Dragan Ćirić - sada u ulozi sportskog direktora.

"Zna se šta se očekuje od Partizana. Igračima želim dobar rad i da vas zaobiđu povrede. Za rezultat se ne brinem, znam da imate kvalitet", kratko se prvotimcima obratio nekadašnji as crno-belih.

Odmah posle zvaničnog dela prozivke trener Marko Nikolić po hladnom vremenu izveo je igrače na prvi trening.

"Na častan, dostojan i kvalitetan način predstavljali ste Partizan u prethodnom periodu. Shodno tome, očekujem od Uprave da nam obezbedi sve potrebne uslove za nastavak onoga što smo jesenas započeli. Moramo da budemo svesni da još uvek ništa nismo osvojili i znam da to vrlo dobro znate. Još uvek nemamo pehar u svojim rukama, samo dobru poziciju pred nastavak takmičenja. Drago mi je da vas vidim sve na okupu, dobro poznajem grupu i znam da sa vama mogu da se upustim u bitku za duplu krunu", rekao je Nikolić.

Komentari / 0

Ostavite komentar