Меси и Нејмар: Барса никад сложнија!

"Лажи, све су то лажи", рекао је Меси после велике победе над Атлетиком, али се Нејмар отворио и признао: "Сада смо јединствени, све што је било лоше је иза нас".

Фудбал 12.01.2015 | 19:20
Меси и Нејмар: Барса никад сложнија!

"Лажи, све су то лажи".

То је био одговор Лионела Месија после важне победе Барселоне над Атлетико Мадридом од 3:1, не само важне због шампионске трке, већ и због тога што се велики клуб налазио у великој кризи током претходне две недеље, огледане у одласцима Андонија Зубизарете и Карлеса Пујола и заказивању превремених избора за председника.

Не само да су Меси и другови показали да их то није избацило из такмичарског ритма, већ су одиграли леп и допадљив меч против традиционално чврстог и грубог ривала, који овог пута није имао шансу на "Камп Ноу".

У ноћи славља због победе над шампионом, Меси је демантовао и да одлази из клуба и да је уцењивао председника Ђозепа Бертомеуа да што пре отпусти актуелног тренера Луиса Енрикеа.

"Лажи, све су то лажи", поновио је.

Штавише, један део шпанских медија оштро је напао речима:

"Бацате го*на на нас".

"Никада нисам имао никакав захтев за останак у Барселони, јер немам ни намеру да идем. Није пријатно слушати о некаквом ривалитету између Луиса Енрикеа и мене, јер ни њега нема", рекао је Меси.

"Морамо да будемо јединствени као никада пре, а они (медији, прим. аут) не би требало да бацају го*на нас. Ми једноставно желимо да постигнемо што више за клуб. Пише се да је мој отац преговарао са Манчестер ситијем и Челсијем. То су лажи, све су то лажи".

Ипак, да је било "нечега" у свлачионици Барсе, потврдио је Месијев саиграч Нејмар, можда и најбољи играч у победи над Атлетиком. Стрелац првог гола на утакмици био је упитан о турболентном периоду и лошим односима у клубу. Није демантовао...

"С тим је завршено, то је готова прича", рекао је Нејмар.

"Као што сте видели, сада се сви фокусирамо на терен и немамо никаквих проблема. То остаје у прошлости, сада смо сви заједно", додао је.

"Ово је зато важна победа. Тим је одиграо можда и најбољу утакмицу до сада и стварно сам срећан због тога".

Осетивши да жели да говори о атмосфери у клубу, репортери су питали Нејмара да ли је у клубу главни Меси или Енрике.

"Бертомеу", одговорио је кратко и ефектно.

Коментари / 0

Оставите коментар