Mesi i Nejmar: Barsa nikad složnija!

"Laži, sve su to laži", rekao je Mesi posle velike pobede nad Atletikom, ali se Nejmar otvorio i priznao: "Sada smo jedinstveni, sve što je bilo loše je iza nas".

Fudbal 12.01.2015 | 19:20
Mesi i Nejmar: Barsa nikad složnija!

"Laži, sve su to laži".

To je bio odgovor Lionela Mesija posle važne pobede Barselone nad Atletiko Madridom od 3:1, ne samo važne zbog šampionske trke, već i zbog toga što se veliki klub nalazio u velikoj krizi tokom prethodne dve nedelje, ogledane u odlascima Andonija Zubizarete i Karlesa Pujola i zakazivanju prevremenih izbora za predsednika.

Ne samo da su Mesi i drugovi pokazali da ih to nije izbacilo iz takmičarskog ritma, već su odigrali lep i dopadljiv meč protiv tradicionalno čvrstog i grubog rivala, koji ovog puta nije imao šansu na "Kamp Nou".

U noći slavlja zbog pobede nad šampionom, Mesi je demantovao i da odlazi iz kluba i da je ucenjivao predsednika Đozepa Bertomeua da što pre otpusti aktuelnog trenera Luisa Enrikea.

"Laži, sve su to laži", ponovio je.

Štaviše, jedan deo španskih medija oštro je napao rečima:

"Bacate go*na na nas".

"Nikada nisam imao nikakav zahtev za ostanak u Barseloni, jer nemam ni nameru da idem. Nije prijatno slušati o nekakvom rivalitetu između Luisa Enrikea i mene, jer ni njega nema", rekao je Mesi.

"Moramo da budemo jedinstveni kao nikada pre, a oni (mediji, prim. aut) ne bi trebalo da bacaju go*na nas. Mi jednostavno želimo da postignemo što više za klub. Piše se da je moj otac pregovarao sa Mančester sitijem i Čelsijem. To su laži, sve su to laži".

Ipak, da je bilo "nečega" u svlačionici Barse, potvrdio je Mesijev saigrač Nejmar, možda i najbolji igrač u pobedi nad Atletikom. Strelac prvog gola na utakmici bio je upitan o turbolentnom periodu i lošim odnosima u klubu. Nije demantovao...

"S tim je završeno, to je gotova priča", rekao je Nejmar.

"Kao što ste videli, sada se svi fokusiramo na teren i nemamo nikakvih problema. To ostaje u prošlosti, sada smo svi zajedno", dodao je.

"Ovo je zato važna pobeda. Tim je odigrao možda i najbolju utakmicu do sada i stvarno sam srećan zbog toga".

Osetivši da želi da govori o atmosferi u klubu, reporteri su pitali Nejmara da li je u klubu glavni Mesi ili Enrike.

"Bertomeu", odgovorio je kratko i efektno.

Komentari / 0

Ostavite komentar