Сам себе ранио у лову

Ловац Миленко Ћомић - Мићо (64) из Дервенте ранио је сам себе током лова на патке у селу Рапћани код Дервенте, потврђено је у полицији. Њему је спала пушка са рамена, опалила и нанијела тешке повреде. У Центру јавне безбједности Добој рекли су, наводећи његове иницијале, да је до рањавање дошло у суботу око 15.30 часова.

Република Српска 12.01.2015 | 12:15
Сам себе ранио у лову

- Увиђајем је утврђено да је дошло до саморањавања, а повријеђени Ћомић превезен је у Добојску болницу гдје је оперисан и тренутно је ван животне опасности - истакли су у ЦЈБ Добој.

Ћомић је члан ловачког удружења "Мотајица" из Дервенте и суботу је са осталим члановима био у лову на патке.
Према незваничним информацијама, Ћомић је са осталим члановима ходао покрај ријеке Укрине у Рапћанима, а пушка му је била окачена о десно раме.

- Нажалост, оружје је било напуњено и не закочено. У једном тренутку док су ходали крај ријеке, спала му је са рамена, те ударила у земљу и опалила. Том приликом Миленко је погођен у десну ногу и кук - рекао је извор близак истрази.

Према његовим ријечима ријеч о тежој повреди.

- Могла се догодити и већа трагедија. Нико не жели ни да помисли шта би било да је Ћомића хитац погодио у груди или неког и од његових колега ловаца - казао је наш извор.

Предсједник ловачког удружења Мотајица Миодраг Ђеорђић рекао је јуче да је Ћомић био у редовном лову са још неколико колега.

- Нисам био са њима, а према причама колега они су се налазили у близини мјеста Рапћански мост, када је дошло до саморањавања. Ћомић је одмах послије рањавања превезен у болницу гдје је оперисан и није животно угрожен, али је задржан на лијечењу - истако је Ђеорђић.

Према његовим ријечима ријеч је веома добрим и искиснум ловцима, као и да ће колеге отићи у посјету Ћомићу.

Ђеорђић је истакао да се раније нису дешавале незгоде у лову у којем су учествовали његови чланови.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зиле

12.01.2015 11:20

Тако је то кад неко носи орузје, а не зна његову функцију и могуцности. Ја бих истом ловцу позелео брз опоравак после опоравка одузео му дозволу за орузје, те исто оризје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.01.2015 12:50

Није се он сам ранио помогла му је сљива

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузуки

12.01.2015 21:25

Ранио га алкохол,да је био тријезан и нормалан рањавања не би ни било.

ОДГОВОРИТЕ