Пјевачица преживјела драму због квара авиона

Милица Тодоровић је јуче преживела драму на путу за Париз где је наступала. Наиме, певачицин авион се покварио, па је морала да чека сат времена да га поправе. За то време је паничила и била уплашена за своју безбедност.

Србија 11.01.2015 | 18:10
Пјевачица преживјела драму због квара авиона

- Милица је јуче рано ујутру отишла на аеродром како би отпутовала у Париз, где је имала пословне обавезе, али је све кренуло наопако. Када су се укрцали у авион и заузели своја седишта, саопштено им је да морају да сачекају полазак због квара на летелици. Милица се много уплашила и није јој било свеједно у том тренутку. Све време јој је пролазило кроз главу како ће отићи у Париз и да ли ће преживети лет. Баш је била у паници - каже извор близак певачици, и додаје:

- Чак су сат времена чекали на одлуку авио-компаније да ли ће наставити пут или не. На крају им је саопштено да морају да промене авион и да напокон крену у Париз. Милици није лакнуло ни када су променили авион, само је једва чекала да стигне у Француску – објаснио је извор близак Звезди Гранда.

Да је заиста имала проблема на путу до Града светлости, Тодоровићева је поделила и са пријатељима на друштвеној мрежи Фејсбук.

- Чекамо већ сат времена у авиону због, како кажу, "ситног" квара. Мајко мила - написала је Тодоровићева на друштвеној мрежи Фејсбук, а затим додала:

- А сад мењамо авион - написала је певачица.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Путник

11.01.2015 19:50

Јао, јадна пјевачица. Нико не помиње осталих 150 путника који су мирно све поднијели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Копилот

11.01.2015 21:34

Изгледа да више вреди њено дупе од 150 живота. Јој Србијо...Јадан смо ми народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.01.2015 13:47

Па нико је не тера у авион, иду и аутобуси за Париз, али у бусу није фрајер.

ОДГОВОРИТЕ