Pjevačica preživjela dramu zbog kvara aviona

Milica Todorović je juče preživela dramu na putu za Pariz gde je nastupala. Naime, pevačicin avion se pokvario, pa je morala da čeka sat vremena da ga poprave. Za to vreme je paničila i bila uplašena za svoju bezbednost.

Srbija 11.01.2015 | 18:10
Pjevačica preživjela dramu zbog kvara aviona

- Milica je juče rano ujutru otišla na aerodrom kako bi otputovala u Pariz, gde je imala poslovne obaveze, ali je sve krenulo naopako. Kada su se ukrcali u avion i zauzeli svoja sedišta, saopšteno im je da moraju da sačekaju polazak zbog kvara na letelici. Milica se mnogo uplašila i nije joj bilo svejedno u tom trenutku. Sve vreme joj je prolazilo kroz glavu kako će otići u Pariz i da li će preživeti let. Baš je bila u panici - kaže izvor blizak pevačici, i dodaje:

- Čak su sat vremena čekali na odluku avio-kompanije da li će nastaviti put ili ne. Na kraju im je saopšteno da moraju da promene avion i da napokon krenu u Pariz. Milici nije laknulo ni kada su promenili avion, samo je jedva čekala da stigne u Francusku – objasnio je izvor blizak Zvezdi Granda.

Da je zaista imala problema na putu do Grada svetlosti, Todorovićeva je podelila i sa prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Čekamo već sat vremena u avionu zbog, kako kažu, "sitnog" kvara. Majko mila - napisala je Todorovićeva na društvenoj mreži Fejsbuk, a zatim dodala:

- A sad menjamo avion - napisala je pevačica.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Putnik

11.01.2015 19:50

Jao, jadna pjevačica. Niko ne pominje ostalih 150 putnika koji su mirno sve podnijeli.

ODGOVORITE
Name

Kopilot

11.01.2015 21:34

Izgleda da više vredi njeno dupe od 150 života. Joj Srbijo...Jadan smo mi narod!

ODGOVORITE
Name

Md

12.01.2015 13:47

Pa niko je ne tera u avion, idu i autobusi za Pariz, ali u busu nije frajer.

ODGOVORITE