ПСЖ повео са 2:0, па доживео дебакл!

Нови ударац за шампиона Француске, који је у очигледној кризи. Ове суботе ПСЖ је доживео најубедљивији пораз ове сезоне упркос томе што је у 20. минуту имао вођство од два гола предности.

Фудбал 10.01.2015 | 21:00
ПСЖ повео са 2:0, па доживео дебакл!

Када су Лукас Мура и Адријен Равио за 20 минута дали два гола, деловало је као да ће се шампион прошетати по Корзици и вратити у престоницу са три бода.

Међутим...

Догодио се дебакл: Бастија - Пари Сен Жермен 4:2 (2:2) у утакмици 20. кола француске Лиге 1.

Екипа Лорана Блана, у којој нема двојице суспендованих Единсона Каванија и Езекијела Лавеција (каснили су на тренинг), остала је са само једном победом у последњих пет кола!

Пари Сен Жермен надовезао се поразом на пораз лидера Олимпика из Марсеја, који је раније надигран у сусрету са Монпељеом (1:2), тако да сада Олимпик из Лиона има прилику да, победом над Тулузом код куће, избије на прво место на табели.

Марсеј има 41, Лион 39 и меч мање, а ПСЖ је остао на само 38, што ће додатно појачати притисак на тренера Блана, којем позиција у клубу није сигурна.

Бастија је преокрет започела у 32. минуту после спорно досуђеног пенала, који је у 1:2 претворио Будебу, а онда је Модесто постигао гол за 2:2 у последњем минуту игре првог полувремена.

И онда велико финале! Већ у 56. минуту наставка, Палмијери је постигао голчину каква се ретко виђа, да би онда у 89. минуту другим поготком на мечу докусурио уздрманог ривала. 

ПСЖ у наредном колу дочекује Евијан за који игра наш фудбалер Милош Нинковић, а потом "свеци" иду на ноге Сент Етјену.

Коментари / 0

Оставите коментар