PSŽ poveo sa 2:0, pa doživeo debakl!

Novi udarac za šampiona Francuske, koji je u očiglednoj krizi. Ove subote PSŽ je doživeo najubedljiviji poraz ove sezone uprkos tome što je u 20. minutu imao vođstvo od dva gola prednosti.

Fudbal 10.01.2015 | 21:00
PSŽ poveo sa 2:0, pa doživeo debakl!

Kada su Lukas Mura i Adrijen Ravio za 20 minuta dali dva gola, delovalo je kao da će se šampion prošetati po Korzici i vratiti u prestonicu sa tri boda.

Međutim...

Dogodio se debakl: Bastija - Pari Sen Žermen 4:2 (2:2) u utakmici 20. kola francuske Lige 1.

Ekipa Lorana Blana, u kojoj nema dvojice suspendovanih Edinsona Kavanija i Ezekijela Lavecija (kasnili su na trening), ostala je sa samo jednom pobedom u poslednjih pet kola!

Pari Sen Žermen nadovezao se porazom na poraz lidera Olimpika iz Marseja, koji je ranije nadigran u susretu sa Monpeljeom (1:2), tako da sada Olimpik iz Liona ima priliku da, pobedom nad Tuluzom kod kuće, izbije na prvo mesto na tabeli.

Marsej ima 41, Lion 39 i meč manje, a PSŽ je ostao na samo 38, što će dodatno pojačati pritisak na trenera Blana, kojem pozicija u klubu nije sigurna.

Bastija je preokret započela u 32. minutu posle sporno dosuđenog penala, koji je u 1:2 pretvorio Budebu, a onda je Modesto postigao gol za 2:2 u poslednjem minutu igre prvog poluvremena.

I onda veliko finale! Već u 56. minutu nastavka, Palmijeri je postigao golčinu kakva se retko viđa, da bi onda u 89. minutu drugim pogotkom na meču dokusurio uzdrmanog rivala. 

PSŽ u narednom kolu dočekuje Evijan za koji igra naš fudbaler Miloš Ninković, a potom "sveci" idu na noge Sent Etjenu.

Komentari / 0

Ostavite komentar