Енрике: Идем кад ми свлачионица окрене леђа!

Тренер Барселоне смирује тло после силних натписа о његовој свађи са Лионелом Месијем.

Фудбал 11.01.2015 | 08:00
Енрике: Идем кад ми свлачионица окрене леђа!

Злонамерни напади дежурних душебрижника. Тако Луис Енрике описује све медијске написе у којима се најављује његов одлазак са места шефа струке Барселоне. Спекулације о неизвесној судбини нису узбудиле 44-годишњег стратега.
"Осећам се снажно, још знажније него првог дана када сам дошао овде. Мора да ми се допадају све ове контроверзе", нашалио се Енрике, али се убрзо уозбиљио.

Уосталом актуелни тренутак захтева тако нешто. Навијачи су се забринули због наводне свађе Енрикеа и Лионела Месија. У Куп победи над Елчеом део трибина је чак звиждао шефу струке.
"Могу само да кажем да ћу отићи оног дана када видим да су играчи престали да ме прате. Отићи ћу сам. Али ово сада… Много је ту нетачних информација, много је малициозних. Не желим да се упуштам у ту опасну игру, па нећу ни да потврђујем ни да демантујем те приче. Не желим да потхрањујем те приче. Нити су навијачи глупи да наседну на њих. И њима су досадиле те тривијалне ствари. Нема подела овде. Сви навијамо за Месија и сви навијамо за Барселону. А тензија је нормална и спласнуће тек ако освојимо титулу".

Коментари / 0

Оставите коментар