Enrike: Idem kad mi svlačionica okrene leđa!

Trener Barselone smiruje tlo posle silnih natpisa o njegovoj svađi sa Lionelom Mesijem.

Fudbal 11.01.2015 | 08:00
Enrike: Idem kad mi svlačionica okrene leđa!

Zlonamerni napadi dežurnih dušebrižnika. Tako Luis Enrike opisuje sve medijske napise u kojima se najavljuje njegov odlazak sa mesta šefa struke Barselone. Spekulacije o neizvesnoj sudbini nisu uzbudile 44-godišnjeg stratega.
"Osećam se snažno, još znažnije nego prvog dana kada sam došao ovde. Mora da mi se dopadaju sve ove kontroverze", našalio se Enrike, ali se ubrzo uozbiljio.

Uostalom aktuelni trenutak zahteva tako nešto. Navijači su se zabrinuli zbog navodne svađe Enrikea i Lionela Mesija. U Kup pobedi nad Elčeom deo tribina je čak zviždao šefu struke.
"Mogu samo da kažem da ću otići onog dana kada vidim da su igrači prestali da me prate. Otići ću sam. Ali ovo sada… Mnogo je tu netačnih informacija, mnogo je malicioznih. Ne želim da se upuštam u tu opasnu igru, pa neću ni da potvrđujem ni da demantujem te priče. Ne želim da pothranjujem te priče. Niti su navijači glupi da nasednu na njih. I njima su dosadile te trivijalne stvari. Nema podela ovde. Svi navijamo za Mesija i svi navijamo za Barselonu. A tenzija je normalna i splasnuće tek ako osvojimo titulu".

Komentari / 0

Ostavite komentar