Бризбејн, финале: Ана и Шарапова - реакције

После пораза од Марије Шарапове, са 7:6(4), 3:6, 3:6, у финалу турнира у Бризбејну Ана Ивановић је истакла да је уживала на овом надметању, али и у подршци публике. После победе над Аном, Марија Шарапова је истакла да ужива у њиховим међусобним дуелима.

Тенис 10.01.2015 | 18:00
Бризбејн, финале: Ана и Шарапова - реакције

"Прво желим да честитам Марији на одличној недељи и одличном финалу. Било је то забавно и узбудљиво финале", рекла је Ана Ивановић која је потом похвалила организаторе турнира, као и навијаче.

"Ви, на трибинама, ви сте били невероватни. Заиста је задовољство доћи и играти овде, пред вама. Осећам се скоро као код куће. Једва чекам да вам се вратим", рекла је Ивановићева, додавши:

"Хвала и целој мојој фамилији, овде и код куће, који ми изнова и изнова дају подршку. Хвала и мом тиму који се толико посвећује, који ме толико бодри. А бити са мном сваки дан - није лако", истакла је Ана уз велики осмех.

"Морам да честитам Ани, имала је заиста сјајну недељу на овом турниру. Прошле године смо играле много пута, резултат је био 2:2, а све су били сјајни, напети мечеви. Ни данас није било другачије. Ипак, најбитније је да смо се и данас забављале на терену, сигурна сам да нас такви мечеви још много, много пута чекају и у будућности. Зато честитам Ани још једном", рекла је Шарапова, додавши:

"Нисам могла да замислим бољу припрему за Аустралијан опен од овакве у Бризбејну".

Коментари / 0

Оставите коментар