Brizbejn, finale: Ana i Šarapova - reakcije

Posle poraza od Marije Šarapove, sa 7:6(4), 3:6, 3:6, u finalu turnira u Brizbejnu Ana Ivanović je istakla da je uživala na ovom nadmetanju, ali i u podršci publike. Posle pobede nad Anom, Marija Šarapova je istakla da uživa u njihovim međusobnim duelima.

Tenis 10.01.2015 | 18:00
Brizbejn, finale: Ana i Šarapova - reakcije

"Prvo želim da čestitam Mariji na odličnoj nedelji i odličnom finalu. Bilo je to zabavno i uzbudljivo finale", rekla je Ana Ivanović koja je potom pohvalila organizatore turnira, kao i navijače.

"Vi, na tribinama, vi ste bili neverovatni. Zaista je zadovoljstvo doći i igrati ovde, pred vama. Osećam se skoro kao kod kuće. Jedva čekam da vam se vratim", rekla je Ivanovićeva, dodavši:

"Hvala i celoj mojoj familiji, ovde i kod kuće, koji mi iznova i iznova daju podršku. Hvala i mom timu koji se toliko posvećuje, koji me toliko bodri. A biti sa mnom svaki dan - nije lako", istakla je Ana uz veliki osmeh.

"Moram da čestitam Ani, imala je zaista sjajnu nedelju na ovom turniru. Prošle godine smo igrale mnogo puta, rezultat je bio 2:2, a sve su bili sjajni, napeti mečevi. Ni danas nije bilo drugačije. Ipak, najbitnije je da smo se i danas zabavljale na terenu, sigurna sam da nas takvi mečevi još mnogo, mnogo puta čekaju i u budućnosti. Zato čestitam Ani još jednom", rekla je Šarapova, dodavši:

"Nisam mogla da zamislim bolju pripremu za Australijan open od ovakve u Brizbejnu".

Komentari / 0

Ostavite komentar