Гвардиола ''краде'' Варана Реалу!

Мало му је што је газио Реал кад год је хтео, сад му отима и играче! Тренер Бајерна се састао са агентом француског дефанзивца, који би незадовољан минутажом у Мадриду ове зиме могао да се пресели у Немачку.

Фудбал 10.01.2015 | 16:00
Гвардиола ''краде'' Варана Реалу!

За сада само млади Џошуа Кимих (остављен на позајмици Лајпцигу), а до краја прелазног рока по свој прилици једно велико име стиже у Минхен. А ако је веровати мадридској Марки, Бајерн ће током јануара ојачати одбрамбени бедем Рафаелом Вараном, који је прва жеље тренера Пепа Гвардиоле.
„Гвардиола нациљао Варана“, вришти Марка на насловној страни и чим овако бомбастично најављује трансфер - и то у дану кад краљевски клуб игра са Еспањолом - јасно је да је информација подупрта чињеницама.

А оне кажу да се на Гвардиолино инсистирање тренер баварског гиганта пре неколико дана срео у једном минхенском ресторану са Хорхеом Мендесом, агентом француског дефанзивца, како би направио прве конкретне кораке у реализацији овог посла. Варан је незадовољан чињеницом да је ове сезоне одиграо само осам утакмица са Реал и Марка каже да му смета тај мањак минута, а пошто је Серхио Рамос неприкосновен у последњој линији и све гласније се говори да ће Пепе на крају сезоне продужити уговор, чини се да је будућност младог Француза на стадиону Сантјаго Бернабеу магловита.

Зато, као идеално решење делује одлазак у Минхен, где Гвардиола после повреде Хавија Мартинеза има на располагању „само“ Дантеа, Џерома Боатенга и Мехдија Бенатију у последњој линији, међутим, за такмичење на три фронта потребан му је још један играч и то слилчних карактеристика. Брз, снажан и скочан. А Варан је такав. Само, да би добио таквог играча Бајерн ће морати добро да одреши кесу, пошто се Варан процењује на 25.000.000 евра. Плус, да потуче конкренте из Премијер лиге, Манчестер јунајтед и Челси, јер се прича да се и та два клуба боре за његов потпис.

Рафаел Варан има уговор са Мадриђанима до јуна 2020. године, а уколико дође у Минхен био би други фудбалер Реала који је за шест месеци завршио на Алијанц арени (летос стигао Ћаби Алонсо), па би тако Пеп Гвардиола задао још један ударац краљевском клубу (ионако је као тренер Барселоне забележио девет победа, три ремија и само један пораз од Реала).

Коментари / 0

Оставите коментар