ПАО жели у АБА лигу?!

Славни атински клуб незадовољан одлуком Кошаркашког савеза Грчке и третманом у својој земљи разматра могућност да се наредне сезоне прикључи такмичењу на Јадрану.

Кошарка 10.01.2015 | 13:40
ПАО жели у АБА лигу?!

Димитрис Јанакопулос, власник Панатинаикоса баш је љут. Кошаркашки савез Грчке одлучио је да упркос борби и тријумфу Панатинаикоса на терену (77:76) победу за "зеленим столом" у четвртфиналу Купа Грчке додели Олимпијакосу, због извесних административних пропуста на мечу.
"Зелени" су изузетно незадовољни одлуком јер су остали без пласмана у полуфинале домаћег Купа.

Власник Панатинаикоса бесан због те одлуке најавио је да ће његов клуб размотрити опцију да убудуће наступа у АБА лиги.

"ПАО је најбољи грчки клуб и на лето ћемо размотрити нашу позицију у домаћој "пародија лиги" господина Јоргоса Халвацакиса (председник грчке лиге) и његове дружине. Не искључујем могућност да контактирамо АБА лигу, и да ако увидимо да нас они уважавају као клуб, размотримо опцију да убудуће наступамо у том такмичењу", саопштио је први човек Панатинаикоса.

Ипак, изјаву челника атинског клуба треба узети са резервом, будући да је тај клуб пре три и по године већ "претио" на исти начин, па од тога није било ништа.

Тада су били такође љути и незадовољни одлагањем почетка домаћег шампионата због нерешених ТВ права, па су наводно намеравали да се прикључе АБА лиги, како би били уиграни и спремни за наступ у Евролиги.

Коментари / 0

Оставите коментар