Лазовић: Не знам шта ћу, дуго сам у Звезди?!

Капитен Црвене звезде Дарко Лазовић рекао је за 'Вечерње новости' да је нереално причати о новом уговору, јер је предуго у клубу.

Фудбал 10.01.2015 | 12:40
Лазовић: Не знам шта ћу, дуго сам у Звезди?!

"О продужетку уговора је мало нереално да причамо. Већ сам једном продужавао уговор и шест година бити у клубу је много. Желим да се опробам у јачим лигама. Тек ме чека разговор са управом клуба по многим питањима, али је нереално да разматрамо наставак сарадње", истикао је Лазовић за 'Вечерње новости'.

Генерални директор црвено-белих Звездан Терзић напоменуо је да ће се са Лазовићем тек разговарати, али и да би могло да се разговара о новом уговору, пошто му садашњи истиче на крају сезоне. У међувремену, холандски Витесе и шпански Леванте показали су интересовање за деснокрилног нападача.

"Мање-више све се то сводило на ниво интересовања. Ситуација је тренутно таква да остајем до лета. Наравно, прелазни рок је тек почео, све је у оптицају. Ако се појави добра понуда отићи ћу", додаје Лазовић.

Звезда је већ довела шесторицу нових играча, тим ће се поново драстично променити.

"Овде сам пет и по година и слика се није променила. Из шампионског тима отишли су Ракић, Гогић, Печник, Мијаиловић, остало је нас неколико. Појачања јесу квалитетна, надам се да ће се сви уклопити па да покушамо да одбранимо титулу", јасан је Чачанин, "Била је и другачија екипа. Уз поштовање свакога, тај тим је имао много искусних играча, са међународним стажом, а и посебну енергију. Сада су дошли Луковић и Анђелковић, који су овде одрасли, а њихово искуство и знање свакако ће помоћи млађим играчима да се што боље развију. Шест бодова јесте много, али није недостижно. И већи минуси су се стизали, па сам тако и ја оптимиста".

У тим је стигло неколико офанзиваца, нови нападачи, па сви очекују да се превазиђе јесења неефикасност.

"Бар нам је одбрана била на нивоу. У неколико утакмица нисмо имали ни среће. Не само нападачи, већ и ми из везног реда. Да нас је мало срећа послужила, заостатак за Партизаном био би мањи.

Капитенска трака на руци је за Дарка обавеза више ако остане и на пролеће члан Црвене звезде.

"Лепа дужност. Наравно, ако клуб одлучи да ја останем капитен. Понављам, немам проблем да останем још шест месеци и одрадим уговор до краја. Спремам се максимално, имам и тај циљ испред себе да одбраним титулу и мкао капитен подигнем пехар", закључио је Лазовић причу за 'Вечерње новости'.

Коментари / 0

Оставите коментар