Жртви поруком најавио смрт

Мухамед Хаџикадунић (35), који је 5. јануара активиравши бомбу у Спортско-рекреационом центру "Џунгла" у Добоју убио Зорицу Кнежевић (47) са којом је био у вези, несрећној жени је прије него што ће починити злочин послао допуну од пет КМ и поруку у којој јој је написао да допуну искористи да се поздрави са свима јер долази да је убије.

Република Српска 10.01.2015 | 11:25
Жртви поруком најавио смрт

"Он је бомбу Зорици ставио на срце, држао ју је руком и зато му је када је експлодирала откинула руку. Он је држећи бомбу јадну жену држао уз себе и тако су ушли у простор гдје ју је активирао", прича извор "Независних" те додаје да је кобног дана, али неколико сати прије злочина долазио код ње у фризерски салон и пријетио јој, а она је спас покушала да пронађе у приватној фирми која се налази у склопу СРЦ "Џунгла".

Поновни Хаџикадунићев долазак био је кобан, а несрећна жена је живот скончала у пословном простору који се налази поред њеног фризерског салона, у којем је покушала да нађе спас.

Кнежевићева је више од годину била у вези са Хаџикадунићем, коју је наводно више пута прекидала, а посљедњих мјесеци он јој је пријетио јер није пристајао на прекид везе.

"Зорица ме више пута молила да јој помогнем, али ја се нисам хтио мијешати. Скоро сам их видио заједно и питао да ли су изгладили односе, али она је рекла да је то само глума за јавност", прича извор Независних новина, те додаје да је несрећна жена наводно више пута полицији пријављивала да јој Хаџикадунић пријети.

Кнежевићева је, тврди извор, била његов "извор финансирања" те га је заправо издржавала.

Зорица Кнежевић је сахрањена у четвртак на гробљу у Опсинама, а иза себе је оставила шеснаестогодишњу кћерку, иначе перспективну рукометашицу добојског рукометног клуба.

Извор: Независне новине

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Дадо

10.01.2015 08:12

Наше тужилаштво прислушкује људе градјане који размишљају на својствен начин а овакве Ивице и криминалце несмију!лицно сам имао претње пријавио их полицији полиција идентификовала изврсиоца а тужилаца га ослободио сто је најгора ствар лице је већ кривично осуђиван нажалост доктор по занимању!поред мене пријетње је упућивао са истог броја и телефона још двадесет људи покрао државну суму ,Триста,кубика и то хе за тузиоци Сасу нормална ствар!Мркоњиц Град!Бог помаже Вама свима, што Вас у тој кући има. Да сте сви живи и здрави, да се божић вјечно слави. Да вас срећа прати, љубав води ... Мир Божји, Христос се роди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пд

10.01.2015 09:45

Боже сачувај ово је страшно што се догодило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

10.01.2015 11:11

Битно је да је Зорица била у вези са Мухамедом па ето ти Мухамед

ОДГОВОРИТЕ
Name

братко

10.01.2015 12:00

За Мд_а.Резервиси себи вријеме код психијатра под хитно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Мд

10.01.2015 16:10

Лудака има колико год хоћеш ето читам вијест да је неки лудак у Београду бацио дијете кроз прозор !!!Теби је засметало што је Зорица била са Мухамедом само због вјере !!! Ниси ни ти далеко од њих !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

@МД

10.01.2015 20:07

Као зена мало старија од покојнице ја то видим како јесте. Она има кцерку али нигдје се цак и бивси муз не спомиње. Добој је релативно мали град. Она је тразила неког кога мозе показати, а не озењене људе који на крају сваке прице оду куци. Да није био Мухамед био би неко други. Мухамед није имао зену, зрелу, и зато се заљубио до тог да себи разнесе руку и остане сакат до смрти плус затвор

ОДГОВОРИТЕ