Žrtvi porukom najavio smrt

Muhamed Hadžikadunić (35), koji je 5. januara aktiviravši bombu u Sportsko-rekreacionom centru "Džungla" u Doboju ubio Zoricu Knežević (47) sa kojom je bio u vezi, nesrećnoj ženi je prije nego što će počiniti zločin poslao dopunu od pet KM i poruku u kojoj joj je napisao da dopunu iskoristi da se pozdravi sa svima jer dolazi da je ubije.

Republika Srpska 10.01.2015 | 11:25
Žrtvi porukom najavio smrt

"On je bombu Zorici stavio na srce, držao ju je rukom i zato mu je kada je eksplodirala otkinula ruku. On je držeći bombu jadnu ženu držao uz sebe i tako su ušli u prostor gdje ju je aktivirao", priča izvor "Nezavisnih" te dodaje da je kobnog dana, ali nekoliko sati prije zločina dolazio kod nje u frizerski salon i prijetio joj, a ona je spas pokušala da pronađe u privatnoj firmi koja se nalazi u sklopu SRC "Džungla".

Ponovni Hadžikadunićev dolazak bio je koban, a nesrećna žena je život skončala u poslovnom prostoru koji se nalazi pored njenog frizerskog salona, u kojem je pokušala da nađe spas.

Kneževićeva je više od godinu bila u vezi sa Hadžikadunićem, koju je navodno više puta prekidala, a posljednjih mjeseci on joj je prijetio jer nije pristajao na prekid veze.

"Zorica me više puta molila da joj pomognem, ali ja se nisam htio miješati. Skoro sam ih vidio zajedno i pitao da li su izgladili odnose, ali ona je rekla da je to samo gluma za javnost", priča izvor Nezavisnih novina, te dodaje da je nesrećna žena navodno više puta policiji prijavljivala da joj Hadžikadunić prijeti.

Kneževićeva je, tvrdi izvor, bila njegov "izvor finansiranja" te ga je zapravo izdržavala.

Zorica Knežević je sahranjena u četvrtak na groblju u Opsinama, a iza sebe je ostavila šesnaestogodišnju kćerku, inače perspektivnu rukometašicu dobojskog rukometnog kluba.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Dado

10.01.2015 08:12

Naše tužilaštvo prisluškuje ljude gradjane koji razmišljaju na svojstven način a ovakve Ivice i kriminalce nesmiju!licno sam imao pretnje prijavio ih policiji policija identifikovala izvrsioca a tužilaca ga oslobodio sto je najgora stvar lice je već krivično osuđivan nažalost doktor po zanimanju!pored mene prijetnje je upućivao sa istog broja i telefona još dvadeset ljudi pokrao državnu sumu ,Trista,kubika i to he za tuzioci Sasu normalna stvar!Mrkonjic Grad!Бог помаже Вама свима, што Вас у тој кући има. Да сте сви живи и здрави, да се божић вјечно слави. Да вас срећа прати, љубав води ... Мир Божји, Христос се роди.

ODGOVORITE
Name

Pd

10.01.2015 09:45

Bože sačuvaj ovo je strašno što se dogodilo.

ODGOVORITE
Name

Md

10.01.2015 11:11

Bitno je da je Zorica bila u vezi sa Muhamedom pa eto ti Muhamed

ODGOVORITE
Name

bratko

10.01.2015 12:00

Za Md_a.Rezervisi sebi vrijeme kod psihijatra pod hitno.

ODGOVORITE
Name

Za Md

10.01.2015 16:10

Ludaka ima koliko god hoćeš eto čitam vijest da je neki ludak u Beogradu bacio dijete kroz prozor !!!Tebi je zasmetalo što je Zorica bila sa Muhamedom samo zbog vjere !!! Nisi ni ti daleko od njih !!!

ODGOVORITE
Name

@MD

10.01.2015 20:07

Kao zena malo starija od pokojnice ja to vidim kako jeste. Ona ima kcerku ali nigdje se cak i bivsi muz ne spominje. Doboj je relativno mali grad. Ona je trazila nekog koga moze pokazati, a ne ozenjene ljude koji na kraju svake price odu kuci. Da nije bio Muhamed bio bi neko drugi. Muhamed nije imao zenu, zrelu, i zato se zaljubio do tog da sebi raznese ruku i ostane sakat do smrti plus zatvor

ODGOVORITE