Пелегрини, изгледа, не да Настасића Шалкеу?!

Медији су у четвртак јавили да је Марија Настасић пред потписом за Шалке. Дан касније, менаџер Манчестер ситија је изјавио да ситуација није баш толико јасна.

Фудбал 10.01.2015 | 08:40
Пелегрини, изгледа, не да Настасића Шалкеу?!

Да ли ће Матија Настасић напустити редове првака Енглеске ове зиме? Хоће ако стигне одговарајућа понуда… Тренер Манчестер ситија МануелПелегрини изјавио да ће српски фудбалернапустити тај клуб, али само ако обештећење задовољи челнике клуба.

Британски медији су претходних дана писали да је Настасић на излазним вратима Ситија, као и да је за њега заинтересовано неколико клубова, међу којима је и немачки Шалке.

Такође, у истој позицији налази се још један фудбалер шампионаПремијер лиге, Скот Синклер.

"И Настасић и Синклер раде са нама без икаквих проблема. Они су део екипе. Видећемо да ли ће бити добрих понуда и за њих и за клуб. Ако их не буде, они остају овде", рекао је Пелегрини, преноси ББЦ.

Манчестер сити у последње време има доста проблема с повредаманападача, а новинаре је занимало да ли ће екипу појачати нападачСвонсија Вилфред Бони.

"Одговорићу вам на то питање када будем имао више информација. Ми смо претходног месеца анализирали ситуацију и схватили да нам је потребан један нападач. Тренутно разматрамо ко је најбоља опција за нас", казао је он.

На питање новинара да прокоментарише медијске наводе да ћенапустити Сити и преузети Барселону, Пелегрини је рекао да је срећану Манчестеру и да не разимшља о преузимању каталанског клуба.

Његова екипа састаће се сутра са Евертоном у 21. колу Премијер лиге.

"Очекује нас тежак дуел с Евертоном. Они можда нису у најбољој форми, али имају веома добру екипу. Уколико желимо да наставимо низ добрих резултата мораћемо да одиграмо на веома високом нивоу, као и сваки меч у последње време", казао је Пелегрини.

Шампион Енглеске је у последњих 11 утакмица уписао девет победа итренутно дели прво место са Челсијем у Премијер лиги са по 46 бодова.

Коментари / 0

Оставите коментар